Çinliler, Türkçe Menülü Sahte İphone Üretti :)
-
abi ben bu iphoneden almak istiyorum ama bu turkcelin verdiğinden deil illegal yollardan nasıl alırım tanıdıgı olanvarsa bi yardımcı olabilirmi?
-
Sıçtığımız bokun bile taklidi olucak yakın minerval dedi dersiniz
-
dogubank dan alınan ipone ların telefon özelligi çalışmıyo diyolar ayrıca bu ipone beklentileri karşılayabilcek sanmayın 3g türkiyede yok saglam gps yok servis belirsiz fiyat belirsiz çok kişinin elinde patlayacak acaip de kalitesiz bir üretimmiş çin malı televizyonlu zımbırtılar ruls abi hem ucuz hemde bi ton özellik var
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
almayı planlıyorum :) kargosu beleş çin sitesinde var :)
la orda bakıyorum iphone lere 1, 2 dolar falan diyor. doğrumu la öyleyse beleş :D ama haberlerde okudum 120 ytl imiş. nasıl oluyor bu? yoksa benim baktığım sadece dış plastik kabı mı :D
kap la onlar :D:D
edit : gittigidiyora düşmüş bile :DİPHONE -ÇİFT HAT-ISIYA DUYARLI (CECT HI32) TOUCH
-----------------------------hadi alalım ucuz be :D
arkadaşlar bu arada diyabakırdaki şu teknosa vs teknoloji merkezlerinde en ucuz buluna bilecek mp3 mp4 çalar varmı pff help
-
burda kargo dahil 140 dolar
http://www.ioffer.com/i/66490536
en iyi fiyat bu şu anda.türkiyeye göndriyolarmu bilmiyorum
-
wifi varsa alırım
-
bu adamlardan her b*k beklenir :D
-
iphone alan maldır.
-
Antikky bunu yazdı:
iphone alan maldır.
-----------------------------antikky ninde dediği gibi dün yine tbt haberde eksilerine baktım olm bi bok yok muş bunda
bulutut la bişe gönderemeyeceksem kamera kaydı yapamayacaksam bunlar dahabi kaç eksisi
napayım ben bu aleti
-
ben kablosuz internet için alcam 120 dolar diolar
şi daha ucuz kablosuz internet kullanabileceğim bir cihaz var mı