Çinlilerin İnsan Haklari Anlayısi
-
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------
Merhabalar,
adam akilli mantigini kullanabilen herkez bu haberin bastan sona cinin siyasetine saldiri amacli yazildigini anlar.
Öncelikle; cin komünist degildir.ekonomi politikasi kapitalisttir.dolayisiyla komünist olamaz ve degildirde.
ikinci olarak sirf komünizme bok sürmek icin tasarlanmis olan bu cocuksu habere inanan varsa; oturup bi düsünsün.
Dünya medyasi böyle bir olay olsa,hicmi kamuoyu olusturmaz?
Kimse böyle birseye göz yummaz.
Bu haberin kaynagi yok birseyi yok.
resimlerle yazinin zaten hic alakasi yok.
Yav hemen kominizmin savunmasına geçiyorsun.İnsanlık dışı uygulamanın kominizmle kapitalizmle ilgisi olmaz.hele hele şu ''izm '' leri bir bırakalım.ccumhuriyetimize ülkemize sahip çıkalım.1000 yıllık tarihimizde böyle bir şey olmuşmu asil milletimizde ? adam yemişmiyiz hiç? damarlarımızdaki asil kan buna müsade etmez..komünizm devlet adına zalimlik..kapitalizm ise zalim patronluktur.amk koyem''izm''lerin. biz Türk milletiyiz.marx la leninle adamh smith le işimiz olmaz.biz asil bir milletiz.çinli gibi amk yamyam milletlede işimiz olmamalı.almayalım bu g*tverenlerin mallarını!!!! -
untouchables bunu yazdı:
RedMILITAN bunu yazdı:
Merhabalar,
adam akilli mantigini kullanabilen herkez bu haberin bastan sona cinin siyasetine saldiri amacli yazildigini anlar.
Öncelikle; cin komünist degildir.ekonomi politikasi kapitalisttir.dolayisiyla komünist olamaz ve degildirde.
ikinci olarak sirf komünizme bok sürmek icin tasarlanmis olan bu cocuksu habere inanan varsa; oturup bi düsünsün.
Dünya medyasi böyle bir olay olsa,hicmi kamuoyu olusturmaz?
Kimse böyle birseye göz yummaz.
Bu haberin kaynagi yok birseyi yok.
resimlerle yazinin zaten hic alakasi yok.
Yav hemen kominizmin savunmasına geçiyorsun.İnsanlık dışı uygulamanın kominizmle kapitalizmle ilgisi olmaz.hele hele şu ''izm '' leri bir bırakalım.ccumhuriyetimize ülkemize sahip çıkalım.1000 yıllık tarihimizde böyle bir şey olmuşmu asil milletimizde ? adam yemişmiyiz hiç? damarlarımızdaki asil kan buna müsade etmez..komünizm devlet adına zalimlik..kapitalizm ise zalim patronluktur.amk koyem''izm''lerin. biz Türk milletiyiz.marx la leninle adamh smith le işimiz olmaz.biz asil bir milletiz.çinli gibi amk yamyam milletlede işimiz olmamalı.almayalım bu g*tverenlerin mallarını!!!!
-----------------------------geri geri konusma orda birseyin savunmasini yapiyorsak,bir saldiri varki yapiyoruz.
bu mevzunun fake oldugu,doldurulusa getirilip insanlari proveke edilmek istedigini söylüyoruz.
neyin altinda ne ariyorsun?
ayrica türklükle ne alakasi var,her mevzudanda milliyetcilige pay cikarilmazki.
söyledigin seylere aykiri birsey söyleyenmi oldu?
yazmak icin yazmissin..
ne bana ned ebaskasina birsey kazandirdin... -
geri geri konusma orda birseyin savunmasini yapiyorsak,bir saldiri varki yapiyoruz.
bu mevzunun fake oldugu,doldurulusa getirilip insanlari proveke edilmek istedigini söylüyoruz.
yazmak icin yazmissin..
ne bana ned ebaskasina birsey kazandirdin...
valla kardeş geri geri filan konuşma yok ortada.saldırı neye var? çin lilere sen çinliysen sözüm yok.mevzunun fake olup olmadını formu açan arkadaşa sormak lazım.ayrıca site adreslerinide vermiş.birşeyin altında birşey aramak değil kominizm konusunda hassasın galiba.o senin fikrin.kendi milletimiz derken içinde hepside var.çerkezi,lazı,türkü,kürdü..milliyetçiliği kafatasçılık olarak algılamamak gerekir.benim ne için yazdığım konusu yazmak için yazmak konusunda benim adıma yorum yapamazsın.ne kazandırıldığı konusundada yorum yapamazsın o herkesin kendi şahsi taktiridir. -
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------geri geri konusma orda birseyin savunmasini yapiyorsak,bir saldiri varki yapiyoruz.
yazmak icin yazmissin..
ne bana ned ebaskasina birsey kazandirdin...
valla kardeş geri geri filan konuşma yok ortada.saldırı neye var? çin lilere sen çinliysen sözüm yok.mevzunun fake olup olmadını formu açan arkadaşa sormak lazım.ayrıca site adreslerinide vermiş.birşeyin altında birşey aramak değil kominizm konusunda hassasın galiba.o senin fikrin.kendi milletimiz derken içinde hepside var.çerkezi,lazı,türkü,kürdü..milliyetçiliği kafatasçılık olarak algılamamak gerekir.benim ne için yazdığım konusu yazmak için yazmak konusunda benim adıma yorum yapamazsın.ne kazandırıldığı konusundada yorum yapamazsın o herkesin kendi şahsi taktiridir.
-----------------------------arkadasim,ikili tartismaya girmek istemiyorum.
ama mesaj yazmadan önce senden önce yazilan yazilari iyi oku.
bu televizyonlarda bile cikar bir fake.. bir showmanin fakei.
bu bir.
ikinci olarak yazi bastan sona, sunu yansitmaya calisiyor,cin komünist oldugundan dolayi böyle yapiyor... v.s v.s
dolayisiyla bir saldiri var,bende savunurum.varmi ötesi?
ücüncüsü ben diyorumki bu cin mevzusunun türklere saldiriyla alakasi ne ki sen ve bi kac arkadas türklük nutuklari atiyor?
pkk v.s konusu olsa anlicam. anlayisla karsilicam.
ancak yani bu konuyla baglantisi ne.anlatabildimmi?
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Shanghai 2000 yili underground art show yarismasinda Zhu Yu isimli sanatcinin tasarladigi proje, gercekle ilgisi yoktur, tamamen yarisma icin hazirlanmis projedir.
o yaziyi kim yazdiysada sacmalamis, bin kere dusun bir kere konus hesabi... kiz alip kiz verdigimiz ebedi dost ve dusmanimiz olan cin ile kan bagimiz bulunmakta.
Bos bos kufur yazarak kendinizi kucultmeyiniz.
-----------------------------ağzımdan aldın :)
-
o.ç ları daha önceden duymuştum ama görünceinsan bi garip oluyo
-
bnm bildiğim yani giden çine giden arkadaşlarım anlatmıştı, çinde sadece 1 çocuk serbest.2. çocuk yapılırsa kürtaj yapılıordu.ve çinde yenebilior.yasal diye biliorum.abartı bi haber olmuş ama birazda olsa gerçeklik var.