Cinsel İlişki Ve Sevişme Teknikleri
-
aslında tamamına bakınca faydalı bilgiler yok değil :)
-
kardeslerim valla ben sizi, bu guzel mekanımızı,kısaca Butun Tahribat ı bu yuzden sewiyorum.kendi samimiyetiniz,Aynı vatanın ve aynı davanın insanları olmamızdan dolayı valla cok saolun.içim rahatlıyo aq boyle guzel knusmalar olunca arada espirikler felan.. :D eyw...iyiki varsın Tahribat...
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
abicim öğrensek ne olcak tak hemen uygulayamadıktan sonra faydalı olsa ne olur ki alla sen :D -
spyrex bunu yazdı:
kardeslerim valla ben sizi, bu guzel mekanımızı,kısaca Butun Tahribat ı bu yuzden sewiyorum.kendi samimiyetiniz,Aynı vatanın ve aynı davanın insanları olmamızdan dolayı valla cok saolun.içim rahatlıyo aq boyle guzel knusmalar olunca arada espirikler felan.. :D eyw...iyiki varsın Tahribat...
-----------------------------way anasini sevisme teknikleri kitabi bile adami nasil duygulandirmis, COK saol Tahribat IYI ki varsin:D:D:D
-
bi ara internette kot reklamları var daha doğrusu bir kotpantolon firmasının reklam resimleri vardı ondaki hareketlerin yazılmış hali gibi bir şey olmuş eheh
-
Tahrisex :P
-
HolyDemon bunu yazdı:
canlı uygulayabılıyoruz okumaya gerenk yok ama yınede saol
-----------------------------Holy; Sende O Yeteneklerdemi Var'dı? Kitap yaz bence:))) Bizim Müridler kesin alır :D Az Değil: 30.000 'Mürid :))
-
amele_2 bunu yazdı:
hadi..hadi... yeni öğrendim desene şuna :D Allah razı olsun desene :D şurda mürid müride muhabbet ediyoz :D ne faydasını gördün anlatırmısın :D -
lordvader89 bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
hadi..hadi... yeni öğrendim desene şuna :D Allah razı olsun desene :D şurda mürid müride muhabbet ediyoz :D ne faydasını gördün anlatırmısın :D
-----------------------------yuh ne yaptın hoca anlatırmısın falan adam kalkıpta fantezilerini mi nasıl pozisyonları öğrendiğini mi yazsın yani muhahah:D:D:D:
-
vay abaza mürüdler vay)) 3000 hite yaklaşıyor bea. milletce ne kadar meraklı oldumuz ortada D: