Cinsel İsteği Yenme ...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
aşık olman lazım ;)
-----------------------------Bence yemeğine şap eklemesi lazım ;|
-----------------------------hocam bence şapına yemek ekleyelim :| o seviyeye gelmiş sanırım :|
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------sabah ereksiyonu normal bir olay
bunda korkulacak birşey yok
-
ShockMan bunu yazdı:
Makine durduk Yerde Ereksiyone Oluyo anladığım kadarla, Misafirlikteyim Sabah Kalkarken Bende de bu sorun oluşuyo, Uyanınca Oyalanıyom Geç Kalkıyom Meret Sakinleşsin diye. Çok Kötü bir durum Kaynak nedenini bende bilmiyorum, Kadın yada Bacak görmekle alakalı değil, Bir Sorun bu aslında ama Sanırım psikoloji Doktoruna görünmende Fayda var. Bendeki idare ediyo Geçinip gidiyoruz, Ama Seninki Olmuyo Gerçekten.
uykunun son evresinde beyin çok yoğun çalışmaya başlar hormonlar ve tansiyon çok üst düzeye tırmanır bundan dolayı da ereksiyon gerçekleşir vücut uyandıktan bir süre sonra sakinleşene kadar bu devam eder (kalkar iner kalkar iner:D) manitan yanındaysa sabah romantizmi adı altında ihtiyacınızı giderip güne hızlı başlayabilirsiniz değilse de protex sıvı sabun hem bakterilerden arındırır hem güzel kokar:D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Heee İşte Toplum olarak cinsel Sorunlarımızı Açamıyouz kimseye, Sağolasın rahatladım, Demekki Her keste olan bişey.
o6u2 Sanada Teşekkür, Baya bi Bu Konularda Bilgiliymişsiniz. Helal. Eee Arkadaşın durumu tam olarak nedir Beni Bırakında Arkadaşımız Ne Edecek Onuda Deyiverin Bi zahmet. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
Makine durduk Yerde Ereksiyone Oluyo anladığım kadarla, Misafirlikteyim Sabah Kalkarken Bende de bu sorun oluşuyo, Uyanınca Oyalanıyom Geç Kalkıyom Meret Sakinleşsin diye. Çok Kötü bir durum Kaynak nedenini bende bilmiyorum, Kadın yada Bacak görmekle alakalı değil, Bir Sorun bu aslında ama Sanırım psikoloji Doktoruna görünmende Fayda var. Bendeki idare ediyo Geçinip gidiyoruz, Ama Seninki Olmuyo Gerçekten.
-----------------------------http://www.uzmantv.com/sabah-ereksiyonu-ile-balayi-iktidarsizligi-arasinda-nasil-bir-iliski-vardir
hajı izle senin durumla alakalı..
doktora ek olarak her normal erkekte sabah ereksiyonu olması doğaldır. çünkü penis damarlarına vucut kan pompalar ve bu kılcal damarların çalışması için aslında egzersiz gibi bişeydir.. -
Şaka bi yana boş durmamak lazım.
Bişeyle uğraşmalısın. Mesela programlama öğrenmeye çalış. C# mesela çok zevkli. Olmadı domain filan al web sitesi yap kendine.
Bu tür konularla kafanın meşgul olması gerekiyor.
Yani mini etekli kızlara baktığın zaman gözünün önüne kodlar gelicek :S
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Heee İşte Toplum olarak cinsel Sorunlarımızı Açamıyouz kimseye, Sağolasın rahatladım, Demekki Her keste olan bişey.
o6u2 Sanada Teşekkür, Baya bi Bu Konularda Bilgiliymişsiniz. Helal. Eee Arkadaşın durumu tam olarak nedir Beni Bırakında Arkadaşımız Ne Edecek Onuda Deyiverin Bi zahmet. :)
-----------------------------hocam herkeste değil sadece cinsel uyarılma hücreleri çalışan sağlıklı erkeklerde olan bi durum x)
-
ShockMan bunu yazdı:
hocam arkadaşa dedik işte hep beraber.çıkıp hava alacak hayatın başka güzelliklerini de tadacak, spor yapacak, kültür sanatla ilgilenecek, hayata sikinden bakmayacak kısacası :)
-
o6u2 bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
hocam arkadaşa dedik işte hep beraber.çıkıp hava alacak hayatın başka güzelliklerini de tadacak, spor yapacak, kültür sanatla ilgilenecek, hayata sikinden bakmayacak kısacası :)
-----------------------------Koptum Allah İyiliğinizi Versin, Yahu Alemsiniz varya.. :))
Prometeus Hocam aynı bir Doktor Gibi konuştunuz, Umarım Okuyorsanız Bir Doktor Olursunuz. Teşekkürler.
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------wallahada aynı sorun bendede var ya
bi ayarlayamadım kaşar kız aq :W
-----------------------------bende de var o sorun.
sabah bi kalkıyorum demir gibi tabiri caizse..
etraf sakinken doğru tuvalete koşuom. yumuşamasını bekliyom:D
yoksa insan içine nası çıkacaz aga :D