folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cinselliğin Geldiği Son Nokta

Cinselliğin Geldiği Son Nokta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    alakası yok.gta içinde sürekli aynı şeyi diyorlar ama onun için alındığını hiç sanmıyorum.birde her yer türkiye gibi değil.oooo sex var diye kimse oyun almaz.zaten türkiyedede kimse bu oyunu orjinal almaz.oynamak isteyen kopya alır yada indirir.bu oyun 10 yıldır beklenen bir oyun bekleyeni çok fazla.dediğim gibi reklama hiç ama hiç ihtiyacı yok.zaten oyunlarla az çok haşır neşir olan bu oyunu bilir.ha bilmeyende liselidir :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Cado_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    alakası yok.gta içinde sürekli aynı şeyi diyorlar ama onun için alındığını hiç sanmıyorum.birde her yer türkiye gibi değil.oooo sex var diye kimse oyun almaz.zaten türkiyedede kimse bu oyunu orjinal almaz.oynamak isteyen kopya alır yada indirir.bu oyun 10 yıldır beklenen bir oyun bekleyeni çok fazla.dediğim gibi reklama hiç ama hiç ihtiyacı yok.zaten oyunlarla az çok haşır neşir olan bu oyunu bilir.ha bilmeyende liselidir :)
    GTA ayrı hocam, o oyunların kralı...Dediklerinde doğruluk payı var ama ne bileyim bana reklammış gibi geliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Cizik neymis merak ettim

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    bu oyun bazıları için gta danda öte işte :).şuan oynadığın tüm 3d oyunların atası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Cado_ bunu yazdı:
    bu oyun bazıları için gta danda öte işte :).şuan oynadığın tüm 3d oyunların atası
    duydum, gördüm ama hiç oynamadım, bi tek şey doom 3D sürümüne bi yerde denk gelmiştim onu oynadım.Ya her neyse hocam boşver, o değil de ben halen fifa 2000 in müziklerini unutamadım :))))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    ahaha fifa 2000 süperdi :).bende hiç unutmuyorum.o zaman sabah akşam oynardım hiç sıkılmazdım.şimdiki fifa oyunlarını oynuyorumda 4-5 maç sonra bayıyorum.artık büyüdükmü ne :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

so?

aynen aq. oyun sonuçta. kocaman lich king öldürülüyo wowda, öküz gibi felankor kesiliyo knightta; bunlar hala tokat derdinde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

o zaman link var mı ?

sabır
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 19