Cinsellik Açık Bir Kapı (Ymış)...
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
ben $imdi bile yadirgiyorum,modernlikten falan bahsedeniniz olucaktir, ama ne olursa olsun bana ters geliyor..
-----------------------------modernliği ailesel ahlaksal değerlere zıt oluşumlar olarak gören zihniyete denilebilecek bişey yok zaten sana en güzeli geliyo
-
yurdum insanının 3 te biri şarkıcı e zaten ses sistemlerinde yeterince oynadıktan sonra yakında kargalar filan da çıkar piyassaya
-
denildiği gibi müridler cinsellik bu yani ulu orta olmaz olmamalı hele hele (melodisine so*kim) şarkısı hiç olmamalı 3 yaşında çocuk bile cinsel hayatı öle yada böle tahmin edebiliyor ... bence çok gereksiz ve üzücü ..
-
ben kapatırım o kapıyı :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
bilinçli yahut bilinçsiz toplumsal değerlerimiz sıradanlaştırılıyor şarkı bugün güzeldir o ayrı ya bundan bi 20 yıl önce olsaydı
-----------------------------ben $imdi bile yadirgiyorum,
modernlikten falan bahsedeniniz olucaktir, ama ne olursa olsun bana ters geliyor..
-----------------------------Hoca Güzel Giyinmek, Çağın Gerektirdiği gibi Yaşamak Modern yaşam tarzıdır buraya kadar Katılıyorum Böyle Düşünenlere, Ancak Mini Etek Giyip, Sipahi gibi Sesler çıkarmak, Çarşaftan çıktım heyamola, Kalça bacak ortada Dolaşmak değildir.
Atatürk Çarşafı kaldırmakla Kadına Değer vermiştir, Ancak Kadın Bu değeri Taşımasını bilmelidir. Erkeklere Fink atacam Diye Mini Etekle Donla Gezmek Modernlik olamaz. Olay Tecavüze Gerekçe yaratmak Temiz Aile Kızlarını Pisliğe Bulaştırmak, Halkımız Gençliğini Zehirlemek, İredesiyle oynamak imanını Zedelemektir.
-
şarkı gayet güzel bnce içinde cinsellik geçince duygularınız depreşmesin.Bnm anladıım günümüz cinselliiğe dayalı boş ilişkilerini sitemli bir tavrla dile getrdkleri:D