folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Cinsellik Açık Bir Kapı (Ymış)...

Cinsellik Açık Bir Kapı (Ymış)...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben $imdi bile yadirgiyorum,

modernlikten falan bahsedeniniz olucaktir, ama ne olursa olsun bana ters geliyor..

modernliği ailesel ahlaksal değerlere zıt oluşumlar olarak gören zihniyete denilebilecek bişey yok zaten sana en güzeli geliyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

yurdum insanının 3 te biri şarkıcı e zaten ses sistemlerinde yeterince oynadıktan sonra yakında kargalar filan da çıkar piyassaya

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    denildiği gibi müridler cinsellik bu yani ulu orta olmaz olmamalı hele hele (melodisine so*kim) şarkısı hiç olmamalı 3 yaşında çocuk bile cinsel hayatı öle yada böle tahmin edebiliyor ... bence çok gereksiz ve üzücü ..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    ben kapatırım o kapıyı :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

MaTRiXe bunu yazdı:
    bilinçli yahut bilinçsiz toplumsal değerlerimiz sıradanlaştırılıyor şarkı bugün güzeldir o ayrı ya bundan bi 20 yıl önce olsaydı

ben $imdi bile yadirgiyorum,

modernlikten falan bahsedeniniz olucaktir, ama ne olursa olsun bana ters geliyor..

Hoca Güzel Giyinmek, Çağın Gerektirdiği gibi Yaşamak Modern yaşam tarzıdır buraya kadar Katılıyorum Böyle Düşünenlere, Ancak Mini Etek Giyip, Sipahi gibi Sesler çıkarmak, Çarşaftan çıktım heyamola, Kalça bacak ortada Dolaşmak değildir.

Atatürk Çarşafı kaldırmakla Kadına Değer vermiştir, Ancak Kadın Bu değeri Taşımasını bilmelidir. Erkeklere Fink atacam Diye Mini Etekle Donla Gezmek Modernlik olamaz. Olay Tecavüze Gerekçe yaratmak Temiz Aile Kızlarını Pisliğe Bulaştırmak, Halkımız Gençliğini Zehirlemek, İredesiyle oynamak imanını Zedelemektir. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    şarkı gayet güzel bnce içinde cinsellik geçince duygularınız depreşmesin.Bnm anladıım günümüz cinselliiğe dayalı boş ilişkilerini sitemli bir tavrla dile getrdkleri:D
Toplam Hit: 3749 Toplam Mesaj: 17