Cipet Bird

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Müride destek indirdim değerlendirmeyide yaptım inşallah emeğinin karşılığını alırısın. Hocam birde bilinçlimi yaptın yoksa gözünden mi kaçtı bilmiyorum ekrana devamlı  dokundugunda kus ekrandan cıkıyor engellerin üzerinden uçuyor puan kazandırmıyor ama söyleyeyim dedim

Hulagu tarafından 01/Mar/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

adam gibi bizi uğraştırmadan hilesini söyle :D

slmarlq tarafından 01/Mar/14 03:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam flappyden farkını göremedim ben ya. Bir de geç açılıyor falan beyaz ekranla bekliyor 2 sn. 5 kere oynadım kapattım kızmıyosundur inşallah ama fark göremedim

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

gerçektende konsept bir isim. :) emeğine sağlık

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

@h2run

iPhone için yapmadım, adam akıllı test etmem için mac almam gerekiyor şu an öyle bir imkanım yok.

@asa42

Air kullanarak yaptığım için, sırf kendi kütüphanesi 9mb civarında zaten ondan kaçış yok benim için.

@RhiFaT

Çok haklısın bunu bende düşündüm fakat açıkçası marketi ve kullanıcıyı tanımak adına bir deney gibi bu proje, marka değerlere ve onların farklı konseptlerine tepki nasıl diye.

@zalimadam

Kuşun uçma sesi klasik swoosh efekti, flappy birddeki aynı ses tamamen, algıda seçicilik olabilir bu.

Biraz geç başlama sıkıntısı var dediğim gibi leakler var onları düzeltmem gerek fakat benim için can sıkmadı bu çünkü flappyden ziyade daha uzun süren ve score sistemi daha farklı bir oyun, özellikle daha kolay yaptım ki adam akıllı "6'LI!!", "7Lİ!!!" yapmanın tadı çıksın oyunda.

@zeitgeist

gri tonlar benim başımın belası zaten o sıkıntı pek aşılamıyor benim adıma. O cümle konusunda ise, ben gereksiz sululuktan kaçarım fakat yukarıda ki arkadaşa da yaptığım açıklama gibi gerçekten çok güzel oturunca cümle dayanamadım yani 6. Geçişin ardından "6'LI!!" onun ardında "7'Lİ!!" yazarken ekran ölünce üstüne bu cümlenin yazması konsepti çok güzel tamamladı benim gözümde.

@Hulagu

Onu bilerek bıraktım çünkü dediğin gibi bir işe yaramıyor, serbestlik olsun isteyene.

@By_TeT

Flappy'den farkını benim kadar görememen normal aslında haklısın. Farkları şu, bildiğimiz bir konsept üzerine oyunu kurdum ardından oyunu biraz daha kolaylaştırıp daha süpriz faktörler ekledim(Geçilecek deliklerin dikey uzaklıkları Flappyde azdır fakat bu oyunda tamamen rastgele), onun dışında daha kolay yaptığım için sürükleyici olmalıydı, konsepti score sisteminede giydirip 6. ve 7. geçişlerde "6'LI - 7'Lİ" bonusu verdim. Bir de oturup 8-bit'te olsa ana menü müziğini bir dinleyin.

Diğer iyi niyetli mesaj gönderen arkadaşlar çok sağolun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

android cihazım yok ios içinde yap da oynayalım hocam

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Oyun sanirim yatay olarak oynanmiyor. Flappy de oynanmiyordu ama smdi bende clumsy bird var o yatay oynanabiliyor ve cok daha rahat oluyor. Belki ilerde bunu yaparsin diye temenni ediyorum kendi adima. Ellerine saglik.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Gameplay videosu isterim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam bu tip oyunu sevmem ama sana destek icin indirdim , oynadim , yorumladim :-)

Basarilar

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Tebrikler eline sağlık hocam

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 4052 Toplam Mesaj: 31