folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çıplak Gösteren Lensi De Yaptılar !!!Pacorabanne Yetiişşş

Çıplak Gösteren Lensi De Yaptılar !!!Pacorabanne Yetiişşş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    oha abiler google dan arattirip sitesine girmistim hatta yukari da link verdim adamlar sitelerinde baska bir yerde vidyo koymuslar bu filtre ile cekilmis adamlar resmen alin abazalar diyor ve siteden satisi da yapiliyor. hatta bazi modeller stoklarda kalmamisti baktim. demek ki etrafta insanlar olabilir o kamera ile gezen ya da apartmanindan rontgencilik yapan. ama orada yazdigina gore sadece ince kiyafetlerin icini gosteriyor korkan insanlar kalin giyinsin ne diyelim. ince giyenlere de rontgenlenmek duser ki zaten ici gorunmeden de rontgenleniyor o insanlar...

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek

http://www.kaya-optics.com/images/kaya_massh_gss_01.mpeg burdada lensin kullanılma amacı açıkça görünüyor

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bu ışıkla alakalı birşey bir ara sonyninde vardı bir kamerası çıpğlak gösteriyodu herkezi sonra toplandı piyasadan yanlış üretilimiş diye. bunun oulş nedeni ise ışık her maddeden yanlıma dalgası farklıdır. o kamerada giysiden gelen ışığı alamayıp direk insan vucudundan gelen ışığı alıyordu ondan böyle bir olay meydana gelmişti. bu olayda tamamen mercek ile ilgilidir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    japonlar yapıyo abü adamların geçim derdi yok bişey yok bunlarla uğraşıyo. Türkiyede de ne programcılar ne mühendisler var ama harcanıyorlar/harcanıyoruz. Devlet imkan verse herşeyin üstesinden geliriz. Bir gün o da olacak insallah :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    dostum haklısın bizde ne beyinler war. ama yanlış olduğun nokta devlet. onlar herkesi tek tek arayıp bulamaz. ayrıca devleti sen ben o var ediyoruz. sen kendine şans vermiyorsan başkasındanda bekleme. bi arkadaşı mwardı yazdığı bi programı ( ayrıntıları hatırlamıyorum ne porgramı olduğunu) 150 milyona ancak müşteri bulabildi .ama çocuk inat etti gitti programcılık okudu diplomayla gitti satmaya 12 milyara sattı. fırsatı sen yaratırsın bşkası değil. bu kadar hayat dersi yeter :)))

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

ZUAHAHAHAHAHAH

Osmansan ve AntiSoZeL kardeşlerim ne oluyoo yaa beni tahribat abazası yaptınız a.k.

ulan iyi ki bi makara yapalım dedik adam topiğe bile pacorabanne yetişş yazmış :)))

bi buluş varsa hayırlı uğurlu olsun nee diyelim. hepinize bol şans.

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

abi bu videoda arkadaki amcamın ve o çocuğun çükü yok sadece kadınlardamı geçerli yoksa sadece belirli kumaşlardamı?

http://www.kaya-optics.com/products/voyuerism.shtml

bu fotoğrafda çok sahte geldi ya?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdı:

ZUAHAHAHAHAHAH

osmansan ve AntiSoZeL kardeşlerim ne oluyoo yaa beni tahribat abazası yaptınız a.k.

ulan iyi ki bi makara yapalım dedik adam topiğe bile pacorabanne yetişş yazmış :)))

bi buluş varsa hayırlı uğurlu olsun nee diyelim. hepinize bol şans

paco kardeşim sen tahribatın değil gönlümüzün abazasısın seni seviyoz ve takılıyoz , sen olmasan biz nasıl kız bulalım mesala ben sana kız buluyum derken bir iki tanede ben kapattım, sana teşekürler yani ne diyim,

Her erkeğin içinde gizli kalmış bir abazalık vardır, kimi çıkarır kimi çıkarmaz bunlardan en doğalıda sen olsan gerek, anlıyusun dimi seni seviyoz kardeşim.. Seninle nice abazalık maceralarına ..

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    eywallah kardeşim saolasın

Fuck this world if they cant understand me!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ir2,karı traş olmamış...:)))))))))))))))))))kac saat baktın la

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 6780 Toplam Mesaj: 30