Çıplak Gösteren Lensi De Yaptılar !!!Pacorabanne Yetiişşş
-
oha abiler google dan arattirip sitesine girmistim hatta yukari da link verdim adamlar sitelerinde baska bir yerde vidyo koymuslar bu filtre ile cekilmis adamlar resmen alin abazalar diyor ve siteden satisi da yapiliyor. hatta bazi modeller stoklarda kalmamisti baktim. demek ki etrafta insanlar olabilir o kamera ile gezen ya da apartmanindan rontgencilik yapan. ama orada yazdigina gore sadece ince kiyafetlerin icini gosteriyor korkan insanlar kalin giyinsin ne diyelim. ince giyenlere de rontgenlenmek duser ki zaten ici gorunmeden de rontgenleniyor o insanlar...
-
http://www.kaya-optics.com/images/kaya_massh_gss_01.mpeg burdada lensin kullanılma amacı açıkça görünüyor
-
bu ışıkla alakalı birşey bir ara sonyninde vardı bir kamerası çıpğlak gösteriyodu herkezi sonra toplandı piyasadan yanlış üretilimiş diye. bunun oulş nedeni ise ışık her maddeden yanlıma dalgası farklıdır. o kamerada giysiden gelen ışığı alamayıp direk insan vucudundan gelen ışığı alıyordu ondan böyle bir olay meydana gelmişti. bu olayda tamamen mercek ile ilgilidir!
-
japonlar yapıyo abü adamların geçim derdi yok bişey yok bunlarla uğraşıyo. Türkiyede de ne programcılar ne mühendisler var ama harcanıyorlar/harcanıyoruz. Devlet imkan verse herşeyin üstesinden geliriz. Bir gün o da olacak insallah :)
-
dostum haklısın bizde ne beyinler war. ama yanlış olduğun nokta devlet. onlar herkesi tek tek arayıp bulamaz. ayrıca devleti sen ben o var ediyoruz. sen kendine şans vermiyorsan başkasındanda bekleme. bi arkadaşı mwardı yazdığı bi programı ( ayrıntıları hatırlamıyorum ne porgramı olduğunu) 150 milyona ancak müşteri bulabildi .ama çocuk inat etti gitti programcılık okudu diplomayla gitti satmaya 12 milyara sattı. fırsatı sen yaratırsın bşkası değil. bu kadar hayat dersi yeter :)))
-
ZUAHAHAHAHAHAH
Osmansan ve AntiSoZeL kardeşlerim ne oluyoo yaa beni tahribat abazası yaptınız a.k.

ulan iyi ki bi makara yapalım dedik adam topiğe bile pacorabanne yetişş yazmış :)))
bi buluş varsa hayırlı uğurlu olsun nee diyelim. hepinize bol şans.
-
abi bu videoda arkadaki amcamın ve o çocuğun çükü yok sadece kadınlardamı geçerli yoksa sadece belirli kumaşlardamı?
http://www.kaya-optics.com/products/voyuerism.shtml
bu fotoğrafda çok sahte geldi ya?
-
PacoRabanne bunu yazdı:
ZUAHAHAHAHAHAH
osmansan ve AntiSoZeL kardeşlerim ne oluyoo yaa beni tahribat abazası yaptınız a.k.

ulan iyi ki bi makara yapalım dedik adam topiğe bile pacorabanne yetişş yazmış :)))
bi buluş varsa hayırlı uğurlu olsun nee diyelim. hepinize bol şans
paco kardeşim sen tahribatın değil gönlümüzün abazasısın seni seviyoz ve takılıyoz , sen olmasan biz nasıl kız bulalım mesala ben sana kız buluyum derken bir iki tanede ben kapattım, sana teşekürler yani ne diyim,
Her erkeğin içinde gizli kalmış bir abazalık vardır, kimi çıkarır kimi çıkarmaz bunlardan en doğalıda sen olsan gerek, anlıyusun dimi seni seviyoz kardeşim.. Seninle nice abazalık maceralarına ..
-
eywallah kardeşim saolasın
-
ir2,karı traş olmamış...:)))))))))))))))))))kac saat baktın la