Çirkin Kadın Yoktur , Bakımsız Kadın Vardır
-
Aq bunun gibi karıları birşey sanıp alacaksın sonra gece yatakta hortlakla yatacaksın :D
-
Sözün orjinali '' çirkin kadın yoktur,az votka vadır'' bi rus atasözüdür:D Ama bunu soyleyen rus saçmalamıs, ztn rus kızlarının çoğu güzeldir. Onlara güzel gözle bakmak için votkaya gerek yoktur bence.Bende rusyada yaşasam böyle sozler uydururdum, rus kızları çirkin diyenler varsa şimdiden ''slav hatunları'' diye araştırma yapabilirler :F
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Aq bunun gibi karıları birşey sanıp alacaksın sonra gece yatakta hortlakla yatacaksın :D
Hoca dikkat edersen ünlülerin evlilikleri hep kısa sürüyo,nedeni bu olmasın -
chelishky bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Hoca dikkat edersen ünlülerin evlilikleri hep kısa sürüyo,nedeni bu olmasın
-----------------------------yüzünün boyası yatsıya kadar dayanıyor
-
sıçayım böyle bakıma:D şu en üstteki ronaldinhoya benziyo akrabası olabilir:D
-
bi ara soyle bi sey gormustum http://www.islamustundur.com/taniyinbakalim.htm
-
bencede :) son resim bunu anlatıo zaten :P
-
bu dünyada aşk biterse insanlar o zman çirkinleşir arkadaslar. insanı güzel yapan aşktır ,saygılar
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------bu dünyada aşk biterse insanlar o zman çirkinleşir arkadaslar. insanı güzel yapan aşktır ,saygılar
ağlamaktan kaşı gözü şişen salya sümük birbirine karışan insanlar gerçekten çok şeker oluyo tabi genelleme yapmak mümkün değil ayrıca inanamıyorum yani bu kadar değişime yani güzel görünen bi çok şeyin aslında hiçte güzel olmadığını bilmek ürpertiyo beni doğal hep iyidir bence -
Mortunes bunu yazdı:
en altdaki tip süper :D
--------------------------zuahahaha :D bencede