Citroën C4 Alırım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek
    enicma bunu yazdı
    vanhelsink bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

ilik gibi arabadır. piyasadakii en baba arabalarla kafa tutabilir.

memnun edecek bir araçtır. ama durumun iyi değilse masfarı biraz canını yakabilir.

Hocam performans olarak şüphem yok ama işte sorun habire sıkıntı cikarmasin arabayi alabilecek rutin bakim vs yaptirabilecek durum var ama durup dururken bi beyni değiştirip veya habire 500 600 masraf yapacak durumum yok 

Selam ,

Arabayı kimden alacağın önemli arabanın  geçmişi kötü ise hor kullanılmış ise bakımları zamanında yapılmamışya  hangi araba olursa olsun masraf çıkartır.

20001yılında berlingo araç aldım bunu satıp 2002 de berlingo multispace, 2004 c2, 2007citroen c3 x furio 1.4 hdi  ve en son aldığım ve şu anda kullandığım araç 2010 yılında aldığım citroen c3 exclusive  serisi aracı halen kullanmaktayım ayrıca citroenin tüm serisi araçlarını sürdüm,kullandım,test ettim  , sahip olduğum bu araçlarımın hiç birini bakımlarından hariç servise götürmedim .

Hocam alacağım arabanin boyası önemli değil kasa diri dursun iç aksaminda bi problem olmasın yeter geçen bi c4 baktım kapıları şangirdiyor hor kullanmışlar kasko yaptirmiycam tek korktuğum zırt pirt arıza yapmasın ben titiz adamim bakimlarini yaparım ama her araba aldigimda her araba için kötü araba diyorlar insan soğuyor hangi arabayi aldiysamda herkes çok beğeniyor bakalım c4 alicam sizin yorumlariniz daha önemli 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    vanhelsink bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

ilik gibi arabadır. piyasadakii en baba arabalarla kafa tutabilir.

memnun edecek bir araçtır. ama durumun iyi değilse masfarı biraz canını yakabilir.

Hocam performans olarak şüphem yok ama işte sorun habire sıkıntı cikarmasin arabayi alabilecek rutin bakim vs yaptirabilecek durum var ama durup dururken bi beyni değiştirip veya habire 500 600 masraf yapacak durumum yok 

orada duracaksın hocam :)

lüks segment arabaya biniyorsan masrafı biraz üksek olacak malesef.

alacağın arabanın temiz olup olmaması ile alakası bir durum.

durduk yere kimse arabasını satmaz. mecburiyetten satan kişiler dışında temiz olanını zor denk getirirsin.

avrupa araba dediğin zaman şahin gibi eşşek niyetine kulllanayım olayı malesef olmuyor.

şahinin şanzımanını 150 liraya bile indiriyorlar. avurpa arabada ben 500 den fazla masraf ödemem arıza yapmasın diye birşey yok.

alacağın araba temizmi bikere önce onu bilmen lazım.

temiz olan her araba az masraf çıkartır haliyle.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Arastirirken aracin hakkinda soyle sorunlari var boyle problem cikartiyor gibi soylentilerin cogu dogrudur. Ya benim basima gelmez diye dusunme. Meslela elektronik demissin o araci aldiginda elektronik kartlarla ilgili problem.  basina gelebilir ona gore iyi arastir. Birde sana tavsiyem imkanin var ise sifir al

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla açıkçası citroen c4 kullanmadım,gidişi-yakışı-eletronik arızası gibi şeylerini bilmem ancak Citroen C4 Coupe çok şekil duruyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam dizel mi benzinli mi alacağını söylememişsin o yüzden fiyat aralığı tahmin edemiyorum ama 30 dan aşağı alacaksan al tabi de 30 ve üstü vereceksen vallahi yazık şu arabalara verilen o paralar . Subaru falan ara bak sen beni dinle :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Araçta elektronikten uzak durucan hocam 

Ben Audi A3 leri öneririm bu klasmanda her durumda çok üstündür citroenden

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Citroen c3 2014 1.2 var guzel arac citroenler fransizlarin en iyisi zaten bi problemde cikarmaz alman kalitesi bekleme yeter 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

1.4 hdi 70 lik alirsan koklar saka deyil bildigin koklar.. 1.4 hdi lerin motor. Kayisi degisimi her 240.000 dedir ve cok ekonimik..  Benzinli dersen zaten hic bir sorununu duymadim.. 

yok biSi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bizde epey kullandık hocam abimde vardı hem iş için hemde aile arabası olarak kullandık. zaten az yakıyordu bide bizdeki tüplüydü nasıl vura vur kullandık belli değil. 3 sene falan kullanınca değğiştirelim dedik yeni olarakta c5 aldık dizel olanından. biz memnunduk hocam tavsiye ederim.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vanhelsink

Sonuç ne oldu,aldınız mı C4 veya başka bir seçim mi  yaptınız ?

Toplam Hit: 2745 Toplam Mesaj: 23
c4