Çizgi Film Sitesi (Yorumlarınızı Bekliyorum)
-
Son bir kez updullah.
Özellikle, seo konusunda uzmanlaşmış ve grafik kısmından anlayan arkadaşların tavsiyesini almak isterim.
Not: Yeni çizgi filmler eklenmektedir.
-
ontedi bunu yazdı
Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. Eski çizgi filmlerin genelde bölüm adları olmadığı için bir isim veremiyorum. Bakalım bir etraflıca araştırıp ekleyebildiğim kadar çizgi film koyucam.
- Evet, alanadı biraz pahalı ama godaddy'den indirimli almıştım.
- Ayrıca, video barındırma olarak vk.com adresi sizce sorun çıkarır mı? Çizgi filmlerin bir kopyası zaten bende ayrıca durmaktadır.
- mesela, vk.com bende açılmıyor, ok.ru, openload, mail.ru, megaco, diskyandex alternatifleri olsa tadından yenmez.
-
maske'yi de isterukkk
-
siteye ingilizce çizgi filmde koyabilirsin bence hem yabancı ziyaretci olur hemde ingilizce öğrenen cocuklar içinde iyi olur
-
Selamlar,
Site görsel olarak başlangıç aşamasında olmasına rağmen gayet iyi.
Fakat çizgi film adına tıklandığında açılan sayfanın blog sitesi gibi görünmemesi daha hoş olurdu. "devamı.." yazısı yerine "izle" gibi küçük düzeltmeler yapılabilir. Çizgi filmin siteye eklendiği tarihe de gerek yok aslında.
Eğer gerçekten uzun dönemli ve sağlam bir altyapı oluşturmak istiyorsan çizgifimleri şu sunucuya yükleyebilirsin: https://www.mediafire.com/upgrade/index.php?plan=Business
pro paket başlangıç açamasında işini görecektir. 1000 çizgi film alır en azından. aylık 4$ ödersin ama rahat olursun.
Free ya da kendi yazacağın player ile çekersin mediafire'dan. direct/hotlink açılabiliyor.
mediafire reklamı gibi oldu ama benimde buna benzer bir projem vardı ve business paket alıp filmleri direkt yükleyecektim. başka sitelerin linki çalma ihtimaline karşı da bazı dakikalarda sitemin reklamını altyazıda geçirecektim. Bir araştır istersen. yoksa ileride link yenilemekten yeni çizgi film eklemeye vakit bulamayabilirsin. ya da editöre vereceğin paranın çok daha azını mediafire'a yatırabilirsin. 1 ay dene istersen.
Endorze tarafından 08/Nis/16 10:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Endorze bunu yazdı
Selamlar,
Site görsel olarak başlangıç aşamasında olmasına rağmen gayet iyi.
Fakat çizgi film adına tıklandığında açılan sayfanın blog sitesi gibi görünmemesi daha hoş olurdu. "devamı.." yazısı yerine "izle" gibi küçük düzeltmeler yapılabilir. Çizgi filmin siteye eklendiği tarihe de gerek yok aslında.
Eğer gerçekten uzun dönemli ve sağlam bir altyapı oluşturmak istiyorsan çizgifimleri şu sunucuya yükleyebilirsin: https://www.mediafire.com/upgrade/index.php?plan=Business
pro paket başlangıç açamasında işini görecektir. 1000 çizgi film alır en azından. aylık 4$ ödersin ama rahat olursun.
Free ya da kendi yazacağın player ile çekersin mediafire'dan. direct/hotlink açılabiliyor.
mediafire reklamı gibi oldu ama benimde buna benzer bir projem vardı ve business paket alıp filmleri direkt yükleyecektim. başka sitelerin linki çalma ihtimaline karşı da bazı dakikalarda sitemin reklamını altyazıda geçirecektim. Bir araştır istersen. yoksa ileride link yenilemekten yeni çizgi film eklemeye vakit bulamayabilirsin. ya da editöre vereceğin paranın çok daha azını mediafire'a yatırabilirsin. 1 ay dene istersen.
Önerilerin için teşekkürler.
Şimdilik sadece ben video ekliyorum sisteme. İlerleyen zamanlarda sıkıntı olursa dediklerini uygulamaya çalışırım.
-
I wanna be the very best,
Like no one ever was.dımmm dımmm
şu pokemon hd edition yapsalar ya.
-
Hocam hic bitmeyen oyku var mi ni turlu bulamadim o cizgi filmi
-
Hocam tasarımı ben baya beğendim.Orjinal wordpress temasının linkini paylaşır mısın?
Çizgi film önerisi olarak 402 nolu sınıf, afacan louie falan eklenebilir.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Hocam tasarımı ben baya beğendim.