Çizim Yapmak İsteyenlere Ufak Bilgiler
-
http://tahribat.com/Forum-Cizim-Yetenegi-Nasil-Gelisir-190033/
konusunu görünce 5 dkya basit bi elma çizip göstereyim dedim,
o konudaki gibi çizimleri yapmak aslında oldukça basit yapmanız gereken şey ne ve nasıl çizeceğinizi belirlemek. Bu tarz çizimlerin ana hatları çok kolay olur. Öncelikle çizeceğiniz nesnenin ana hatlarını ana renkte çizin. Bunu photoshopun seçim aracıyla bile rahatlıkla yapabilirsiniz. Daha sonra gerekli yerlere renk farkını, gölgeleri vs. gibi etkileri vericeksiniz ve bitecek.
Örneğin bu elmanın ilk hali ana renk ve hatlar bir elmadan oldukça uzak bir görüntüde;

-
çizik atayım sonra okuycağım
-
Up.
-
Niyetim baltalamak değil de hocam ne bi bilgi vermişsin ne bir şey. Hop elma.
http://www.photoshoplady.com/tutorial/create-a-realistic-3d-green-apple/4222
-
ufak bilgiler demiş ve anlatmış. altta da göstermiş daha ne olsun ki. adı ustunde ufak bilgi :P
-
ruhii bunu yazdı
ufak bilgiler demiş ve anlatmış. altta da göstermiş daha ne olsun ki. adı ustunde ufak bilgi :P
abi bob ross bile şimdi şuraya sevimli bir çalı koyalım, elime spatulayı alıyorum diye bilgi veriyor :D hani tek satır bilgi :D
-
Belkim de arkadaşın saçları kıvırcık değil de düzdür ondandır .. :B
-
-
izzmarit bunu yazdıruhii bunu yazdı
abi bob ross bile şimdi şuraya sevimli bir çalı koyalım, elime spatulayı alıyorum diye bilgi veriyor :D hani tek satır bilgi :D
belki şurda da bir ceylan yavrusu vardır. şurda da bir sincap ve onun minik tüğlü kuyruğuu.. işteee böyle güzel oldu (kıvırcık bob) :D
-
izzmarit bunu yazdı
Bok edeceğim konuyu da şunu koymazsam olmazdı. :D

-
NigraSilva bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Bok edeceğim konuyu da şunu koymazsam olmazdı. :D

Hah tüy de geldi :D
Hep benim suçum :F