Cizre'de Neler Oluyor?
-
osman paşa güneydoğu elden gitmiştir diye boşyere açıklama yapmadı.
kaygusuz tarafından 27/Ara/14 23:46 tarihinde düzenlenmiştir
bu g.doğudakiler çok lanet işlere bulaştı. sanıyorlarki bu devran böyle devam eder.
millet ülke birliği için gerekeni yapmasını bilir. sadece sabır.
ortalık kan gölü devletin kolluk güçleri oturuyor. -
cuneyd bunu yazdı
Demokrat Gebze mi :)
hit almak için yalan haber yapmıştır büyük ihtimalle.
Durumlar biraz karışık orada evet orası doğru ama bütün cizre yangın yeri değil.
Polisin askerin giremediği yerler de var, önceden de girmeye çekindiği, girmediği yerler vardı.
Hem tehlikeli hemde yollarda hendekler var sanırım, araç ile girilmiyor. Yaya olarakta zaten polisler girmez.
Bildiğim kadarı ile asker polise saldırı pek yok, pkk ile hüda-par arasında oluyor bu olay.
he mk bunlarda mantar tabancası patlatıyo
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/cizrede-pkk-huda-par-catismasi-692419/
-
3 5 tas atma olayi ne zamandan beri büyük haber olarak yansitilmaya basladi.
-
Hüda-par alır.
-
endenius bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Durumlar biraz karışık orada evet orası doğru ama bütün cizre yangın yeri değil.
Polisin askerin giremediği yerler de var, önceden de girmeye çekindiği, girmediği yerler vardı.
Hem tehlikeli hemde yollarda hendekler var sanırım, araç ile girilmiyor. Yaya olarakta zaten polisler girmez.
Bildiğim kadarı ile asker polise saldırı pek yok, pkk ile hüda-par arasında oluyor bu olay.
he mk bunlarda mantar tabancası patlatıyo
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/cizrede-pkk-huda-par-catismasi-692419/
3-5 silah sesi duydun diye bütün Cizre'de çatışma mı var sanacaksın yani ? Dikkat edersen sokaklarda insanlar öyle dinliyor, izliyor. Kaçmıyor bile.
Ben orada herşey güllük gülistanlık demedim zaten. Sadece öyle vay efendim cizre elden gitti, vay sabaha çıkamicaz falan bunların abartı olduğunu söyledim.
Kaldı ki yorum yazan bir arkadaşta arkadaşını arayıp sorduğunu söylemiş bak, abartıldığı kadar bişi yok demiş.
-
cuneyd bunu yazdı
polisin askerin girememesi acziyetinden değil hükümet yüzünden yoksa biliyosun ne olacağını :)
-
Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Arkadaşların dediği gibi hit almak için şişirilmiş bir habermiş demekki.
-
Bunda 3 hafta önce Cizrede evinde infaz ediren 65 yaşında hüdaparlı haber olmadıda bu mu haber oldu.
klasik hüdapar pkk çatışması değişen tek şey polisin araya girmemesi
Bence mart gibi ikinci bir ekim olayları tertip edilecek özellikle milletvekililleri belli olduktan sonra , newroz zamanı
neden derseniz çatışmasızlık olunca herkes mutlu dersinde adam olmaya düşünüyor felan
çatışma yaratıp milette korku saracaklar ki adam toplasınlar felan filan
sanki bunu buraya niye yazıyorum herkes bildiğini okuyak, Tırt birşeyde olmaz biz o kadar müslüman değiliz 2 söz için şavaş çıkararım , o kadarda salak değiliz 2 lafla savaşa girerim
o yüzden birşey çıkmaz ölen galiban fakirin çoçuğuna olacak okuyan adamın o olaylarda ne işi var. cebinde parası olmayan o hap satar doğuda yada molotof atar yoksa para yok . çalışma imkanı okuma imkanı yok. istanbulun taşı toprağı altın değil artık turiste gelmiyor. kısır döngüye girdi bakalım nerde bozulacak bu döngü
-
@Atakan Galiban, çoçuk vs. Niye böyle yazıyorsun hoca epeydir dikkatimi çekiyor? Pm'den de yazarsan iyi olur. Konuları unutuyorum.
-
HashiramaSenju bunu yazdı
üniden bi arkadaşı arayıp sordum haberdeki gibi bir savaş yok dedi.
hüdapar ve pkk kapışması var ama öyle kan gövdeyi götürüyor gibisinden değilmiş :/
bakın bunlarda film çekimi (10 gün önce)
dün - burdakiler mantar tabancası - ölenler figuran - sokağa çıkamayan halk ve esnaf, bugün cumartesi, hafta sonu dinleneyim bari diyor.
http://www.dailymotion.com/video/x2dhltu_cizre-catismada-2-kisi-oldu-ek-goruntu_news
https://www.facebook.com/video.php?v=723605087753444
ortada gezenler de, biri gelsin bize birşey desin de, bizde birşeyler yapalım diye bekleyenler. eğer doğrudan bi taraf üstünlük sağlasaydı bu çatışmada, diğer tarafı destekleyenlerin başına neler geleceğini akşam haberlerden izlerken +25 diye verirlerdi.
------------
herkese 1 uçak kadar yakın. ;)
spear tarafından 28/Ara/14 03:30 tarihinde düzenlenmiştir