Cizrede Şehidimiz Var
-
yav şu sitede ne boş beleş adamlar var.neymiş amerika dan emir geliyormuş da yok şimdiye kadar niye yapmamışda.
ulan ub ülkede bu terör 30 yıldır var 30 yıl.anlıyor musun ?
devlet her gün doğuda operasyona çıkacak hali yok 5 yılda bir 10 yılda bir olur bu.
adam suriye uçağı düşürüyor , niye rus uçağını düşürmedin.
rus uçağı düşürülüyor niye savaş çıkarıyon ?
adam operasyon yapmıyo pkk doğuda terör estiriyor.
operasyon yapıyo amerikanın emri.
ya çok boş konnuşuyorsunuz, çok cahilsiniz.
iğreniyorum sizden bu türk solcusu varya çok cahil.
seboist tarafından 20/Ara/15 18:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah Rahmet eylesin, manisalı olarak ayrı bi üzüldüm.
Terörün zerresinden anlamayan insanların şehit haberine bile alakasız yorum yapmaları gerçekten insanların beyni yerine tv lerden öğrendiği 3-5 kelimeyi nasılda ezberlercesine hayatlarına soktuklarının ve bunu ben terörden anlıyorum şeklinde dikta edercesine yazmaları seviyesizliği gösteriyor.
Bilmiyorsan anlamıyorsan yazma arkadaş
-
seboist bunu yazdı
yav şu sitede ne boş beleş adamlar var.neymiş amerika dan emir geliyormuş da yok şimdiye kadar niye yapmamışda.
devlet her gün doğuda operasyona çıkacak hali yok 5 yılda bir 10 yılda bir olur bu.
Hocam kusura bakmada ben senin yorumunun daha boş olduğunun gördüm 5 yılda bir 10 yılda bir operasyon yapar dedin ya ağır saçmalamışsın
sırf hükümetin trollüğünün yapacağım diye saçmalamışsın
siyasi çıkar için pkk ya operasyon yapılmadığını bilmeyen yada böyle düşünmeyenin aklından şüphe ederim artık
adam doğru demiş 13 yıldır neredeydin bunca şehit verilirken
kökünü kazımak şimdi mi aklına geldi megri megri dansı yapacağınıza kazısaydınız pkknın kökünü 30 yıldır var 13 yıldır müdehale yoktu hedp barajı geçti güneydoğuda aaa pkk varmış dendi
geçin hocam bunları geçin
olan polise askere oluyor garipler siyasi çıkarlara kurban oluyorlar onlarada inanadırmışlar bazı şeyleri onlara kızmıyorum ekmeklerinden olmamak için mecbur adamın adamı olmak zorundalar
zamanında müdehale edilmediğ için bu kadar fazla şehit verdik kimse aksini idaa etmesin bugün sistemli ve kapsamlı olarak terörle mücadele edilseydi kararlılıkla açılım saçmalığıyla pkk daha fazla güçlendirirlmeseydi pkk ya göz yumulmasaydı
bu kadar fazla siyasi zemin ve kitle hazırlanmasına göz yumulmasaydı belki bu şehit bu gün aramızdaydı...
SeRDaR tarafından 20/Ara/15 22:13 tarihinde düzenlenmiştir -
seboist bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=GWf1J6_FMo4
Bu itleri ben karşılamadım..
Batı ve doğuda örgütler silahlanırken, ben görmemezlikten gelmedim.
Olan günahsız sivil halklara, Askerimize ve polislerimize oluyor.
Senin gibi cahil olmaktansa, bırak böyle cahil kalayım.
BOŞ!