folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Clana Site Actik, Gorus,Oneri Ve Elestirilerinizi Bekliyorum..

Clana Site Actik, Gorus,Oneri Ve Elestirilerinizi Bekliyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

ruhastasiTBT bunu yazdı:
    gotunuz bayaa kalkmis.

evet =) 2-3 aylık leymıra mı yenilcez ^^

----------------------------

hacı onu bırak adamlar serverda ice oynuyo ya acıdım üzüldüm vala ya :D

bitaneside bana sende wall war dedi amsaushausa :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:

ruhastasiTBT bunu yazdı:
    gotunuz bayaa kalkmis.

evet =) 2-3 aylık leymıra mı yenilcez ^^

----------------------------

hacı onu bırak adamlar serverda ice oynuyo ya acıdım üzüldüm vala ya :D

bitaneside bana sende wall war dedi amsaushausa :D

salla bebe mapi ice :| 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    1.5 olması ayrı bi rezillik oynana maplar ayrı..heleki anasayfadaki ssye öldüm bittim nedir bu abi..  adam billy yazmışlar 46-9 frag.. bumu yani? auhsaduhasf

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:
    1.5 olması ayrı bi rezillik oynana maplar ayrı..heleki anasayfadaki ssye öldüm bittim nedir bu abi.. adam billy yazmışlar 46-9 frag.. bumu yani? auhsaduhasf

sadıjasıdasjıs

bitane boşta senoyna serveri tüm ameleler doluşmuş 46 - 9 uhauahsa :D nicklere bakarmısın 

t lerin 4 tane adamının frag 0 muhaa :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:

XsyNcmast3r bunu yazdı:
    1.5 olması ayrı bi rezillik oynana maplar ayrı..heleki anasayfadaki ssye öldüm bittim nedir bu abi.. adam billy yazmışlar 46-9 frag.. bumu yani? auhsaduhasf

sadıjasıdasjıs

bitane boşta senoyna serveri tüm ameleler doluşmuş 46 - 9 uhauahsa :D nicklere bakarmısın

2sinin yeni girdigini anlamayacak kadar malsin iste.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    ruhastasiTBT bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

XsyNcmast3r bunu yazdı:

sadıjasıdasjıs

2sinin yeni girdigini anlamayacak kadar malsin iste.

ahuahua :D:D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    birol ve dier eleman. Yavşak yavşak konuşmaya devam ederseniz bende kötü konuşcam . Arjen benim abim olur ruhastasıda arkadaşım, playerlığınızı burda deil gidin serverlarda konuşturun, açılan her cs konusunda millete bok atmadan duramıosunuz, ya hakaret etmeden yorum yapın yada hiç yapmayın susun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

0m3r bunu yazdı:
    birol ve dier eleman. Yavşak yavşak konuşmaya devam ederseniz bende kötü konuşcam . Arjen benim abim olur ruhastasıda arkadaşım, playerlığınızı burda deil gidin serverlarda konuşturun, açılan her cs konusunda millete bok atmadan duramıosunuz, ya hakaret etmeden yorum yapın yada hiç yapmayın susun

Playerler' liğimi konuşturmama gerek yoq bilen bilior ztn sen kafanı yorma =) ayrıca site hakkında yorum yapın demiceksin yediremiceksen kendine.. o ssnin ne kadar ahmakça bişi olduğu gayet ortada azcık csden anlayan birisi "abi bu nedir yaaa" demesi gayet kolay.zamanında senin arkadaşların dediklerin bana bok atmıştı yeterince.. burda böle salak bi konu yüzünden banlanmanında alemi yok ağzımı bozmıcam lütfen seviyeni takın.ben belli şeylerde yorumumu yaptım.Cs 1.5 hakkında zaten yorum yapmam bile hata haklısın.ama o ss beni kopartan kısım oldu neyse =)

edit : böle ahmak bi ss'le benim hakkımda yorum yapma bi kez daha mümkünse ( cevap yazmıcam,yazmamda gereksiz =) )) .. 

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:

0m3r bunu yazdı:

Playerler' liğimi konuşturmama gerek yoq bilen bilior ztn sen kafanı yorma =) ayrıca site hakkında yorum yapın demiceksin yediremiceksen kendine.. o ssnin ne kadar ahmakça bişi olduğu gayet ortada azcık csden anlayan birisi "abi bu nedir yaaa" demesi gayet kolay.zamanında senin arkadaşların dediklerin bana bok atmıştı yeterince.. burda böle salak bi konu yüzünden banlanmanında alemi yok ağzımı bozmıcam lütfen seviyeni takın.ben belli şeylerde yorumumu yaptım.Cs 1.5 hakkında zaten yorum yapmam bile hata haklısın.ama o ss beni kopartan kısım oldu neyse =)

edit : böle ahmak bi ss'le benim hakkımda yorum yapma bi kez daha mümkünse ( cevap yazmıcam,yazmamda gereksiz =) )) .. 

sen ne dion ? nie atladın ki şimdi. ne ssinden bahsedion ne seviyesi ? playerlıgını bilen biliosa bizene ben nie kafa yorum senin playerlığına. Benim dediklerimi anladın mı sen bana nie dalaştın şimdi ?

Toplam Hit: 8602 Toplam Mesaj: 50