Clash Of Clans Bot ?
-
Oyunun boku çıkmış resmen. Adam kaynak çalacak diye çalacağından fazla askerle giriyor köye. Yaptığı baskından zarar ediyor. Bina yükseltmek istiyorum kaynak topluyorum haydi gelsin biri çalsın.
-
Yigit bunu yazdı
Son güncellemeye kadar hile hurda ustası olarak mybot kullanıyordum.
Sonrasında clashbot, racoonbot, brokenbot denedim ama nafile..
son güncelleme ağzımıza sıçtı.mybot bugün güncelleme çıkardı onu deniyorum sonucu yazarım.
sonuc @Yigit
-
Ölü köyler sanırım geri gelmiş.
-
sonucu yazıyorum.
eski performans ile çalışmıyor özellikle altın kasması zorlaşmış...
fakat bot ile eskisi gibi karaiksir kasılıyor.
Ölü köy olayı yine sıkıntı.. kolay bulmuyor. Önceden saatte 500bin - 800 bin kasıyoken şimdi max. 350-400 bin kasıyor. Yine de geceleri açık bırakılır..
Ayrıca önlem getirmişler belli süre kalkan almayınca atıyor.. çok sık attığı için çok verimli değil.
Yine de çalışıyor kullanılır. -
Yigit bunu yazdı
sonucu yazıyorum.
eski performans ile çalışmıyor özellikle altın kasması zorlaşmış...
fakat bot ile eskisi gibi karaiksir kasılıyor.
Ölü köy olayı yine sıkıntı.. kolay bulmuyor. Önceden saatte 500bin - 800 bin kasıyoken şimdi max. 350-400 bin kasıyor. Yine de geceleri açık bırakılır..
Ayrıca önlem getirmişler belli süre kalkan almayınca atıyor.. çok sık attığı için çok verimli değil.
Yine de çalışıyor kullanılır.dostum köyünü merak ettim.klan kod versene
-
Yakında gelecek güncelleme :
Yeni savaşçı Bowler. Kara Kışladan çıkıyor :
https://www.youtube.com/watch?v=kWRZvV043pQ
Havan +9'a basılabiliyor :
https://www.youtube.com/watch?v=weaueSv1kgQ
-
mevcut, güncel bir bot hâlâ devam ediyor mu hocalar? bi belki 5 6 aydır oynamıyorum. güncelleme ile broken bot gitmişti o zaman.
çalışan bir bot var ise bende dönebilirim. boşuna yatmasın hesap (:
-
absconder bunu yazdı
mevcut, güncel bir bot hâlâ devam ediyor mu hocalar? bi belki 5 6 aydır oynamıyorum. güncelleme ile broken bot gitmişti o zaman.
mybot.run hocam bu siteden indir botu forumlarda gerekli açıklamaları mevcut. kullanması kolay, arka planda çalışıyor 5-6 tane hazır script falan da var
-
bykamu bunu yazdıabsconder bunu yazdı
mybot.run hocam bu siteden indir botu forumlarda gerekli açıklamaları mevcut. kullanması kolay, arka planda çalışıyor 5-6 tane hazır script falan da var
broken bot kullandım daha önce ama onun kadar kullanışlı mı hocam? ölü köy ve istediğin kadar asker ile saldırma durumu var mı ki
-
Beyler yeni konu açmadan buradan sorayım, bu oyunla aşağı yukarı aynı mantıkta olan Last Empire War-Z oyununda da kullanabiliyormuyuz bu tarz bişeyi. Çinliler yüzünden 2 kez hisar değiştirip 0'dan başlamak zorunda kaldık. Milyarlar harcıyolar oyuna. Bu oyunda herhangi bi hile mile yapılabiliyomu ?