folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Clash Of Clans Bot ?

Clash Of Clans Bot ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oyunun boku çıkmış resmen. Adam kaynak çalacak diye çalacağından fazla askerle giriyor köye. Yaptığı baskından zarar ediyor. Bina yükseltmek istiyorum kaynak topluyorum haydi gelsin biri çalsın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

Son güncellemeye kadar hile hurda ustası olarak mybot kullanıyordum. 
    Sonrasında clashbot, racoonbot, brokenbot denedim ama nafile.. 
    son güncelleme ağzımıza sıçtı.

mybot bugün güncelleme çıkardı onu deniyorum sonucu yazarım.

sonuc @Yigit

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ölü köyler sanırım geri gelmiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

sonucu yazıyorum. 

eski performans ile çalışmıyor özellikle altın kasması zorlaşmış...

fakat bot ile eskisi gibi karaiksir kasılıyor.

Ölü köy olayı yine sıkıntı.. kolay bulmuyor. Önceden saatte 500bin - 800 bin kasıyoken şimdi max. 350-400 bin kasıyor. Yine de geceleri açık bırakılır..

Ayrıca önlem getirmişler belli süre kalkan almayınca atıyor.. çok sık attığı için çok verimli değil.

Yine de çalışıyor kullanılır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

sonucu yazıyorum. 

eski performans ile çalışmıyor özellikle altın kasması zorlaşmış...

fakat bot ile eskisi gibi karaiksir kasılıyor.

Ölü köy olayı yine sıkıntı.. kolay bulmuyor. Önceden saatte 500bin - 800 bin kasıyoken şimdi max. 350-400 bin kasıyor. Yine de geceleri açık bırakılır..

Ayrıca önlem getirmişler belli süre kalkan almayınca atıyor.. çok sık attığı için çok verimli değil.

Yine de çalışıyor kullanılır.

dostum köyünü merak ettim.klan kod versene

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yakında gelecek güncelleme :

Yeni savaşçı Bowler. Kara Kışladan çıkıyor :

https://www.youtube.com/watch?v=kWRZvV043pQ

Havan +9'a basılabiliyor :

https://www.youtube.com/watch?v=weaueSv1kgQ

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

mevcut, güncel bir bot hâlâ devam ediyor mu hocalar? bi belki 5 6 aydır oynamıyorum. güncelleme ile broken bot gitmişti o zaman.

çalışan bir bot var ise bende dönebilirim. boşuna yatmasın hesap (:

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

mevcut, güncel bir bot hâlâ devam ediyor mu hocalar? bi belki 5 6 aydır oynamıyorum. güncelleme ile broken bot gitmişti o zaman.

mybot.run hocam bu siteden indir botu forumlarda gerekli açıklamaları mevcut. kullanması kolay, arka planda çalışıyor 5-6 tane hazır script falan da var 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

mybot.run hocam bu siteden indir botu forumlarda gerekli açıklamaları mevcut. kullanması kolay, arka planda çalışıyor 5-6 tane hazır script falan da var 

broken bot kullandım daha önce ama onun kadar kullanışlı mı hocam? ölü köy ve istediğin kadar asker ile saldırma durumu var mı ki

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler yeni konu açmadan buradan sorayım, bu oyunla aşağı yukarı aynı mantıkta olan Last Empire War-Z oyununda da kullanabiliyormuyuz bu tarz bişeyi. Çinliler yüzünden 2 kez hisar değiştirip 0'dan başlamak zorunda kaldık. Milyarlar harcıyolar oyuna. Bu oyunda herhangi bi hile mile yapılabiliyomu ?

Toplam Hit: 5070 Toplam Mesaj: 36
clash of clans