Clash Of Clans Oyunu Bırakan Var Mı?
-
Arkadaşlar şu sıralar zaman geçirmek için oyuna başladım. Oynamadığınız, kullanmadığınız 50 lvl üstü hesabı olan var mı? Ipod touch'dan girip kendime sürekli asker göndermek istiyorum. İstediği zaman geri vermek koşulu ile..
Var mıdır bu oyunu bırakan? sıkılan? -
ben de yeni başladım güzel oyun ama insanın aklını çok meşgul ediyor uzun süreli oynanmaz
-
büyü fabrikamı yükseltiyorum bittiği anda agresiflik büyüsü yapacagım. o zaman ortalıgın içine edeceğim. Yeaaaa :D
-
70 küsür bi hesabım var iki günde bir girip madenleri toplayıp duvar kasıyorum. Saldırı yapmıyorum.
Ama senin tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım.
-
beni tbtnin klanına almadılar diye azmetmiştim :D şuan 48lvim :D
-
TheKorsans bunu yazdı
beni tbtnin klanına almadılar diye azmetmiştim :D şuan 48lvim :D
Bende kimse savaşlara katılmıyor diye çıkmıştım. Grubun ismi kaldı sadece bi arada tekrar girdim en son bi gün önce biri slm yazmış kalmış öyle :))))
-
99 seviye köyüm var, klan : imperium ismim: winterwolf herkesi beklerim klan bizim 1 yıldır beraber oynadığımız çocuklar :) 50 üstü alıyoruz :D
-
Leveliniz farketmez arkadaşlar, yeterki aktif olun oyuna her gün girin bunlar yeterli. Bu şartlara uyan herkesi VATAN SEVDASI isimli klanıma beklerim.
-
pek ısınmadım savaşta ölmeyen adamlarım bile geri gelmiyor o yüzden sevmedim. KALE Savaşi: Castle CLASH oynuyan varsa hergün aktif boss ve mesa yapıyoruz
-
ozgunlu bunu yazdı
99 seviye köyüm var, klan : imperium ismim: winterwolf herkesi beklerim klan bizim 1 yıldır beraber oynadığımız çocuklar :) 50 üstü alıyoruz :D
Holycat olarak basvurdum.
-
bende takılıyorum 80 lvl köyüm var ama bu aralar çok boşladım