Clash Of The Titans (Titanların Savaşı)...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Pazar AnkaMall'dayım fragmanı gayet gazlayıcı :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Torrenti falan yokmudur bunun? Bulan varsa da şuraya yazarsa bi zahmet çok makbule geçer...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

süper bişe çoktandır bu filmi bekliyorum

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

camrip çıktı açarım birazdan konu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

filmden yeni geldim

3d türkçe dublaj izledim (altyazı okurken efektleri kaçırmamak için tr dublaja girdim)iyikide oyle yapmışım.film harikaydı

müzikler falan kopardı beni ama etkilendiğim bi çok sahne arasından bi seçimyaptım. genelde başrole değil arkadaki oyunculara dikkat ederim hep alışkanlık olmuş yorumumuda prens olarak oynayan ve ölen prens andromeddan yana yapiyim.

Mads Mikkelsen aynen sahnede şöyle diyor ''bunu bi insan yaptıgı belli olsun"ve  gülümsüyor''orda olan oluyor zaten izlemeden anlatsamda ekisk olur detaya girmeyim.

Mads Mikkelsen oyunculuğu yine harikaydı bu adam bi efsane

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

yunan mitologyasını seviyorum ya her ne kadar kendilerini sevmesemde

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

bir mitoloji meraklısı olarak bu filmden beklentim çok yüksekti.ama vasatı aşamamış.ne tanrıların gücü tam gösterilmiş ne de insanların acizliği.bi kere bi tanrı figürü zırtpırt görülecek birşeymi birsürü ara figür var mitolojide,çok azı kullanılmış filmde.sadece medusa yı beğendim.kraken i medusanın yenmesi de ayrı bi olay zaten,çok saçma.fragmandan etkilenip gidecek olan varsa ve mitolojiden anlıyorsa tavsiye etmem.ayrıca 3D olayı da olmamış herkesin dediği gibi.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

filmden yeni geldim

3d türkçe dublaj izledim (altyazı okurken efektleri kaçırmamak için tr dublaja girdim)iyikide oyle yapmışım.film harikaydı

-----------------------------

Spoiler alarmı.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

god of war sezdim ben hafifden sanki. soğuttu bu yüzden kendinden beni film. izlermiyim bilmiyorum =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sinamada fragmanını gördüğümden beri can atıyordum gitmek için ama yorum yapan herkez biraz kötü eleştiriyor y

yani filmin kısa olduğu, yeterince uzun uzun anlatamadığı fln

bu filmin eski versiyon dizi filmi vardı diye hatırlıyorum yıllar önce her gece (özellikle yaz geceleri) 1 bölüm 1 bölüm yayınlanırdı bende hepsini izlerdim

biraz aceleye getirmişler sanki bilmiyorum iyi bir gişe yapabilir ama (fragman saolsun) böyle filmlerin azınızda tat bırakması gerekiyor kaliteli yapılmıycaksa hiç yapılmasın daha iyi . ama yinede bi gidip gözlerimle göreyim istiyorum yada blu-ray bulcaz bir yerden

Toplam Hit: 2971 Toplam Mesaj: 21