Clash Of The Titans (Titanların Savaşı)...
-
Pazar AnkaMall'dayım fragmanı gayet gazlayıcı :)
-
Torrenti falan yokmudur bunun? Bulan varsa da şuraya yazarsa bi zahmet çok makbule geçer...
-
süper bişe çoktandır bu filmi bekliyorum
-
camrip çıktı açarım birazdan konu
-
filmden yeni geldim
3d türkçe dublaj izledim (altyazı okurken efektleri kaçırmamak için tr dublaja girdim)iyikide oyle yapmışım.film harikaydı
müzikler falan kopardı beni ama etkilendiğim bi çok sahne arasından bi seçimyaptım. genelde başrole değil arkadaki oyunculara dikkat ederim hep alışkanlık olmuş yorumumuda prens olarak oynayan ve ölen prens andromeddan yana yapiyim.
Mads Mikkelsen aynen sahnede şöyle diyor ''bunu bi insan yaptıgı belli olsun"ve gülümsüyor''orda olan oluyor zaten izlemeden anlatsamda ekisk olur detaya girmeyim.
Mads Mikkelsen oyunculuğu yine harikaydı bu adam bi efsane

-
yunan mitologyasını seviyorum ya her ne kadar kendilerini sevmesemde
-
bir mitoloji meraklısı olarak bu filmden beklentim çok yüksekti.ama vasatı aşamamış.ne tanrıların gücü tam gösterilmiş ne de insanların acizliği.bi kere bi tanrı figürü zırtpırt görülecek birşeymi birsürü ara figür var mitolojide,çok azı kullanılmış filmde.sadece medusa yı beğendim.kraken i medusanın yenmesi de ayrı bi olay zaten,çok saçma.fragmandan etkilenip gidecek olan varsa ve mitolojiden anlıyorsa tavsiye etmem.ayrıca 3D olayı da olmamış herkesin dediği gibi.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
filmden yeni geldim
3d türkçe dublaj izledim (altyazı okurken efektleri kaçırmamak için tr dublaja girdim)iyikide oyle yapmışım.film harikaydı
-----------------------------Spoiler alarmı.
-
god of war sezdim ben hafifden sanki. soğuttu bu yüzden kendinden beni film. izlermiyim bilmiyorum =)
-
sinamada fragmanını gördüğümden beri can atıyordum gitmek için ama yorum yapan herkez biraz kötü eleştiriyor y
yani filmin kısa olduğu, yeterince uzun uzun anlatamadığı fln
bu filmin eski versiyon dizi filmi vardı diye hatırlıyorum yıllar önce her gece (özellikle yaz geceleri) 1 bölüm 1 bölüm yayınlanırdı bende hepsini izlerdim
biraz aceleye getirmişler sanki bilmiyorum iyi bir gişe yapabilir ama (fragman saolsun) böyle filmlerin azınızda tat bırakması gerekiyor kaliteli yapılmıycaksa hiç yapılmasın daha iyi . ama yinede bi gidip gözlerimle göreyim istiyorum yada blu-ray bulcaz bir yerden