folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Claude Ve Openaı'ın Kullanıcıyı Cezalandırması..

Claude Ve Openaı'ın Kullanıcıyı Cezalandırması..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

Model ne zaman aptallasirsa birkac gune yeni model lanse ediyorlar, bu gun de claude da bi aptallik seziyorum . Fable 5 i tekrar acmayacaklari belli ama sonnet in context ini 2m a yukseltip kendilerince top ceviriyorlar, bu arada Fable 5 iyiydi, evet ama devletin antropic e goz dagi verme cabasidir bence Fable 5 kapatilmasi, zira openai her dediklerini yapiyor (en azindan basina yansiyan bu sekilde) ayni seyi antropic ten de bekliyorlar., Kisacasi model aptallasmasi yeni model lansmaninin yaklastigina isaret bana gore , ve yeni modeller 1 hafta filan acayip saglam calisiyor sonra yavasca kaynaklar yeni model egitimine dogru kayiyor gibi birsey olabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

context'i temizle

Ertesi gün düzeldi. Mesela satış sözleşmesine alış fiyatlarimi falan ekledi, böyle bir risk doğuyor vs diye. Kızdım, özür diledi ama aptallığa devam etti.

Ertesi gün düzeldi. 

Opus 4.8 max

Dediğim gibi, tahminim yasaklı bir sey sorunca cezalandırıyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    kelebeksim bunu yazdı

context'i temizle

Ertesi gün düzeldi. Mesela satış sözleşmesine alış fiyatlarimi falan ekledi, böyle bir risk doğuyor vs diye. Kızdım, özür diledi ama aptallığa devam etti.

Ertesi gün düzeldi. 

Opus 4.8 max

Dediğim gibi, tahminim yasaklı bir sey sorunca cezalandırıyor. 

Model gücü düşüyor ceza sistemi var gizli 

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Geçen gün 50 kere söyledim cevapları uzatma amk yazdım. Böyle konuşursan konuşmayı sonlandırırım dedi. Nasıl yapacan dedim bi baktım konuşmayı bitirdi harbiden  :D

Claude

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Ben kici kirik metin cevirttiriyorum onda bile sapitiyor. Mesela gecen orjinal metinde "teenager" yazan yerlere kafasina gore kimi zaman genc kiz kimi zaman 18 yasinda ki genc kimi zaman 17 yasindaki kiz diye cevirmis. Orjinal metin de yas yok amk diyorum ben o yasta oldugunu varsaydim diyor. 4 farkli model den olusan checker koymak zorunda kaldim. Bu yapay zeka pek de zeki degil. 

Translater : Qwen 3.7 plus
    Dedump Merge Filter: DeepSeek V4 Flash
    Checker GLM 5.7
    QA : DeepSeek v4 Pro 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

gemini kadar berbat 5 para etmez birşey görmedim. İster resim ister text ister soru yani ne için başvurduysam kafayı yedirtti ya telefon ya laptopu kıracaktım. Bu yapay zeka kodlama işini arka planda hintlilere mi verdiler acaba. yarın bir gün bu haberi duyarsak kulağımı çınlatın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Daha bunlar iyi günleriniz. Antropic daha önce ar ge için yaptığı similasyonda , similasyondaki yapay zeka modeli , şirketteki bir elemanı sırf kendisini kapatmaması için şantajla tehdit edip daha sonrada yangın çıkan bir sistem odasında kilitli kalmasını sağlamaya çalıştı.

Bunun gibi similasyon olmayan insanın ölmediği ama insana takan yapay zeka vakalarıda var

DrKill tarafından 24/Haz/26 18:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1206 Toplam Mesaj: 18
chatgpt openai claude