Client Görüntüleme
-
Örnek : 2 bilgisayarım var A bilgisayarından B bilgisayarının görüntüsünü nasıl alabilirim ?
B Bilgisayarına Admin gibi hakim olmalıyım ?
Terminal Server veya Remote Administrator programları gibi ?
C++ ile makina diline mutlaka hakim olmammı gerekli bunu çözebilmem için ?
-
C++ ile makina diline mutlaka hakim olmammı gerekli bunu çözebilmem için ?
buna gerek yok bu isi goren bi dunya program var
mesela radmin diye bi program var kuruyorsun iki pc yede client dan goruntu almaya o pc yi yonetmeye kadar herbirseyi yapabilirsin
tabi istedigin boyle birseyse ?
network ortaminda yanliz ok ? -
Konuda bahsettigim programlar zaten mevcut fakat yapılmışı kullanmak degil yapılmışı yapmak istedigim. Öyle bir programı kendim nasıl yaparım amacındayım. Bunu visualbasic ile gerçekleştirme amacındayım.
-
Netop school var, pcanywhere var. bi ton program var. sen kendinmi yapacaksın?
c++ bilmen şart değil. visual basic ilede yaparsın. -
Visual basic de yapılır. Bazı konularda sana yardım edebilirim.
-
Evet VisualBasic ile yapabilmek istiyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
-
ok
-
Netmeeting ile bu söylediğini yapabilirsin, adamlar hazırlamışlar. Ama ille de kendim yapacam diyorsan visual basic ile yapılabilir, o kadar da zor bir olay değil.
-
Çok kolay bea. biraz kafanızı yorun!
-
Bu olayı , Winsock nesnesiyle halledebilirsin. tabi bir server Birde client oluşturman gerekli, serverı yazarken, ne tür yönetimler istediğine göre, (Ör : masaustu goruntusu almak , yada Pc yi kapatmak-açmak ..Vs) Windows Api lerini kullanırsın, Sana bu konuda yardımcı olurum, Özelliklede API konusunda ,
-
ttx14c bunu yazdı:
-----------------------------
Bu olayı , Winsock nesnesiyle halledebilirsin. tabi bir server Birde client oluşturman gerekli, serverı yazarken, ne tür yönetimler istediğine göre, (Ör : masaustu goruntusu almak , yada Pc yi kapatmak-açmak ..Vs) Windows Api lerini kullanırsın, Sana bu konuda yardımcı olurum, Özelliklede API konusunda ,
-----------------------------
evet. bende olurum dedim zaten. ama ortadan kayboldu :)
Toplam Hit: 4147 Toplam Mesaj: 14