Clio 1.4 RXT Alınır Mı ?
-
Plakayı 5664'e gönderdiğimde 10 bin küsür hasar çıkıyor ama sıkıntı şurda ;
aracın boya yanıkları var.bu kadar hasarlı bir araç boya yemiş olmalı.airbag ve gövdesi de sağlam görünüyor.şasi numarasını bilmediğimiz için doğru sonuç alıp almadığımızı bilemiyorum bu durumda.
-
Fiyat yüksek hocam.
Yakıt Lpg ile 30-35 krş arası olur.
Aracın emsalleri istanbulda 11-13 arası gidiyor.
(Arkdşım 11,5 verip aldı.)
efsane_212 tarafından 17/Oca/14 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Galeriden alma hocam.
Ayrica arac isini uzun suredir takip edip arastirmadiysan aceleye getirip iki uc gun icinde karar verme. Ayrica bunuda galericiye belli etme pert arabayi yaslar sana hic anlamazsin.
-
galeriden araba alınmaz hocalara katılıyorum galeriden alıcağına git pazara beğen ustana götür güzelse al keyfine bak derim.
-
Ve renault'un latitude 'den başka arabasına binilmez.
-
pazar günü git pazara bucada.. hatta sabahın köründe git gidebilirsen.. illaki dediğin fiyata bundan daha iyisini bulursun..
galeri kafadan 1.5 koyar arabanın üstüne.. galeride çalışıyodu arkadaşım..
-
10.000 TL lik hasar görünüyosa ne olursa olsun ben o aracı almazdım. galeriden alma sakın. araba pazarlarına bak.
-
arabanın her tarafı güneş yanığı.. bu araba alınmaz
-
2009 model öncesi clioları pek tavsiye etmem şahsen. Normalde clio şahane arabadır. Az yakar parçaları ucuzdur konforu fena değildir. Modeline göre çok güvenli olanları da vardır. Ama senin dediğin fiyata da pek alternatif yok zaten
-
araba otokenttey galıba oranın esnafına guven olmaz ıyılerıde var laf yok ama gercek bu sen galerı yerıne elden almaya bak bıde km 15000 asmamıssa dert etme ızmırde var su km takıntısı sen bakımlarına kazasına yuruyen aksamına bak gerisi hıkaye arabanın km cok dusuk olur ama araba motor yag yakıyordur km yuksektır ama motor superdır onemlı olan bu