Clkbogazici , 3 Aydır Gelmeyen Fatura.
-
Selam Hocalar ,,
Hemen konuya giriyorum...
Eve normalde 28 , 30 , 25 , TL fatura geliyordu en son gelen 19 TL lik faturadan sonra 3 ay boyunca az kullanımdan dolayı faturalanmadı ibaresi altında fatura gelmiyor. adam faturayı kesiyor ama ödeme kısmı ve tüketim kısımları boş.
Evde buzdolabı sabit çalısıyor. bazen gündüzleri tv bile açık olmuyor , çamasır makinası , bulasık makinası filan haftada 1 kaç defa çalısıyor.
bugün arayıp durumu bildirdim bir kaç gün içinde gelip bakacaklarını söylediler..
bu şekilde problem yaşayanınız oldumu , veya verebileceğiniz herhangi bir öneri varmıdır.
-
hocam bi edevletten kontrol et mahkemeye falan vermiş olabilirler
-
problem değil. tüketim olmayan sayaça fatura çıkarmıyorlar. (5-10 tl geçmesi lazım )
-
hocam bu durum bi süre bizdede vardı sayaç bozulmuş bu sebepden tüketim yokmuş gibi yaptı 6-7 ay felan fatura gelmedi bizde farketmedik otomatik ödemedeydi çünkü. Sonra bi çaktılar 1-2 bin tl arası ceza geldi kaçak elektrik kullanıyorsunuz felan diye itiraz ettik bizde cezayı ödemedik sayaç değişti ama baya uğraştık bence sayaç bozulmuş olabilir bi kontrol ettirin derim.
-
Bunlar manyak cidden bize 56.000.000 tl lik fatura çıkarttılar zor iptal ettirdik sanki tüm mahalleye elektrik veriyoruz anasını satayım.
-
Kaptan bunu yazdı
Bunlar manyak cidden bize 56.000.000 tl lik fatura çıkarttılar zor iptal ettirdik sanki tüm mahalleye elektrik veriyoruz anasını satayım.
ne mahallesi hocam adamlar yılda bu kadar kazanıyomuymuş sorsaydınız :)
-
Ccaglayan bunu yazdı
hocam bu durum bi süre bizdede vardı sayaç bozulmuş bu sebepden tüketim yokmuş gibi yaptı 6-7 ay felan fatura gelmedi bizde farketmedik otomatik ödemedeydi çünkü. Sonra bi çaktılar 1-2 bin tl arası ceza geldi kaçak elektrik kullanıyorsunuz felan diye itiraz ettik bizde cezayı ödemedik sayaç değişti ama baya uğraştık bence sayaç bozulmuş olabilir bi kontrol ettirin derim.
aynı sorunu bende yaşadım.
-
1 ay olur 2 ay olur baktim 3 . aydada bisi yok. Bugun aradim artik kayit olusturdular. 15 gun icinde gelip sayaci kontrol edeceklermis. Oyle dediler. Sayac arizali ise degistireceklermis. Eski sayac labaratuara gidip incelenecekmis , eger ki odenmesi gereken tutar cikarsa kitleyeceklermis...
Denilen bu.
-
16 Ekim den bu yana bana da fatura gelmiyor ama sadece bana değil etraf konu komşuda da durum aynıymış tedirgin bekliyoruz.
-
sayaç bozulmuştur. aynı durumu yaşadık. ama bizimki okuyan kişinin mallığından. 110 bin lira fatura çıkardı. iptal ettirdik. 3 ay fatura gelmedi sonra sayacı değiştirdiler. 6 ay sonra gelmeyen o 3 ayın faturası geldi. makul düzeyde
-
Laboratuvara giderse sıkıntı hocam belirteyim. Aynısı başımıza geldi laboratuvara gitti. Saate disaridan mudahale diye sonuç geldi. 6 7 defa mahkemeye çıktık zor atlattık.