Cloudflare Çöktü
-
açtım girebilirsiniz
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
açtım girebilirsiniz
:D
-
Musteri ile telefonda idim. Bir degisiklik yaptik, sunucuyu restart ediyorum 1 dk lik kesinti olacak dedim. O anda gitti. Benden kaynaklanmadigini bi turlu anlatamadim. Tum interneti hackledin diyor.
-
rakkoc bunu yazdı
Musteri ile telefonda idim. Bir degisiklik yaptik, sunucuyu restart ediyorum 1 dk lik kesinti olacak dedim. O anda gitti. Benden kaynaklanmadigini bi turlu anlatamadim. Tum interneti hackledin diyor.
-
mkyb bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Sene 2015, mersin marinaya "Mavi kart" atik takip sisteminin kart okuyucusunu baglamaya gitmistim. Baglarken bir anda elektrikler gitti. Sigorta atti heralde dediler. aradan 5 dk gecti tum marinada elektrik gitti nasil bir kisa devre yaptirdiniz vs muhabetleri donuyor. Ogrendik ki turkiyenin %80 inde elektrikler kesilmis. Sansliyim bu konularda.
Edit:
undefined-01 tarafından 18/Kas/25 23:52 tarihinde düzenlenmiştir
Bahsettigim marina nukleer santral insaatindan bi 10 km filan uzakta oldugu icin yapilan geyikler x2 x3 oluyordu. Bakanliktan gorevli olarak gittigim icin ankaradakilerin de saglam tasak malzemesi oldum. "Recep" ler den korkulur diyorlardi. -
rakkoc bunu yazdımkyb bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Sene 2015, mersin marinaya "Mavi kart" atik takip sisteminin kart okuyucusunu baglamaya gitmistim. Baglarken bir anda elektrikler gitti. Sigorta atti heralde dediler. aradan 5 dk gecti tum marinada elektrik gitti nasil bir kisa devre yaptirdiniz vs muhabetleri donuyor. Ogrendik ki turkiyenin %80 inde elektrikler kesilmis. Sansliyim bu konularda.
Edit:
Bahsettigim marina nukleer santral insaatindan bi 10 km filan uzakta oldugu icin yapilan geyikler x2 x3 oluyordu. Bakanliktan gorevli olarak gittigim icin ankaradakilerin de saglam tasak malzemesi oldum. "Recep" ler den korkulur diyorlardi.https://youtube.com/shorts/ROACejipMYw?si=ublK-pTGScvdtxUJ