folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Devam CloudStream, Inat Box, Rec TV

hangi repolar sorunsuz çalışıyor şu an? 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu ara durmadan bağlantı yok uyarısı alıyorum repolardan sizde de durum aynı mı? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

Bağlantı yok gibi spesifik bi hata metni şeklinde değil ama bende durduk yere olmicak yerlerde uygulama kendiliğinden kapanıyor, arama sonuçlarına bakarken, filmi açınca, ya da menüde gezerken... Sıfırdan kurulum da yaptım aynı sıkıntı devam ediyor...  Loglara baktım, incelesinler diye göndereyim diye düşündüm ama sonra dedim, "ya stret sana mı kaldı, başkası yapmıştır zaten belki" diye düşünüp alternatiflere yöneldim :/ ...

Cloudstream repo ekle, hesapları bağla, eklentileri teker teker kur fln çok zaman harcadığım ve sevdiğim bi uygulamaydı ve uzun süre severek kullandım ama böyle saçma sapan davrandığı için zamanla uzaklaştım :/

Stremio & HdoBox & InatBox  alternatiflerine yönelmeye başladım yavaş yavaş...

radres tarafından 22/Şub/26 21:39 tarihinde düzenlenmiştir

valar morghulis ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Arkadaşlar bu ara durmadan bağlantı yok uyarısı alıyorum repolardan sizde de durum aynı mı? 

ayarlara gir, eklentileri elle güncelle de. uygulamayı baştan başlat sonrasında.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Telefon ya da TV' de uygulamayı kullanmaya başlamadan önce mutlaka "Ayarlar > Güncellemeler ve Yedekleme > Eklentiler Güncelle" işlemini yapar, uygulamayı kapatıp açtıktan sonra kullanmaya başlarım. Ufak tefek sorunlar harici beni sıkıntıya sokacak bir durum ile karşılaşmadım. 

BaD_BoYs tarafından 23/Şub/26 09:59 tarihinde düzenlenmiştir

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Hatta otomatik güncelle seçeneği de var o da stabil calıstırıyor kendi güncelliyor 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sebebi artık stabil diye kullanılan apk işlevi yitirmesi release kuracağım artık repo yapan kişilerde bu durumu bu şekilde çözdükleri dile getirmiş.

Toplam Hit: 12411 Toplam Mesaj: 68
repo depo tr tv tv androidtv cloudstream