Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Devam CloudStream, Inat Box, Rec TV
hangi repolar sorunsuz çalışıyor şu an?
-
Arkadaşlar bu ara durmadan bağlantı yok uyarısı alıyorum repolardan sizde de durum aynı mı?
-
Bağlantı yok gibi spesifik bi hata metni şeklinde değil ama bende durduk yere olmicak yerlerde uygulama kendiliğinden kapanıyor, arama sonuçlarına bakarken, filmi açınca, ya da menüde gezerken... Sıfırdan kurulum da yaptım aynı sıkıntı devam ediyor... Loglara baktım, incelesinler diye göndereyim diye düşündüm ama sonra dedim, "ya stret sana mı kaldı, başkası yapmıştır zaten belki" diye düşünüp alternatiflere yöneldim :/ ...
Cloudstream repo ekle, hesapları bağla, eklentileri teker teker kur fln çok zaman harcadığım ve sevdiğim bi uygulamaydı ve uzun süre severek kullandım ama böyle saçma sapan davrandığı için zamanla uzaklaştım :/
Stremio & HdoBox & InatBox alternatiflerine yönelmeye başladım yavaş yavaş...
radres tarafından 22/Şub/26 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
frekaze bunu yazdı
Arkadaşlar bu ara durmadan bağlantı yok uyarısı alıyorum repolardan sizde de durum aynı mı?
ayarlara gir, eklentileri elle güncelle de. uygulamayı baştan başlat sonrasında.
-
Telefon ya da TV' de uygulamayı kullanmaya başlamadan önce mutlaka "Ayarlar > Güncellemeler ve Yedekleme > Eklentiler Güncelle" işlemini yapar, uygulamayı kapatıp açtıktan sonra kullanmaya başlarım. Ufak tefek sorunlar harici beni sıkıntıya sokacak bir durum ile karşılaşmadım.
BaD_BoYs tarafından 23/Şub/26 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hatta otomatik güncelle seçeneği de var o da stabil calıstırıyor kendi güncelliyor
-
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sebebi artık stabil diye kullanılan apk işlevi yitirmesi release kuracağım artık repo yapan kişilerde bu durumu bu şekilde çözdükleri dile getirmiş.