CM 0102 Oynayan Muridler
-
crossover diye bir program varmış, pc oyunlarını çalıştırmak için. onu indirip deneyeyim bakalım. sağolasın
-
Peki sizce en iyi taktik hagisi
Benim favori iki taktigim var hatta3 diye biliriz
1. sirada 4-1-3-2
2.sirada 4-3-3
3.sirada 4-2-3-1
tabi ilk ikide full atak 3ncude duruma gore defan ve saglam takimlara pres yapmam yoksa sonum oluyor :)
-
Yok artık bu oyunun adı geçtiğinde ismi yazılacak ilk kişi efsane Maxim Tsigalko'dur :) Adamı al 300 K ya her sene gol kralı olur 5 sene sonra Real e 100 e satarsın :) Birde Roman Vasilyuk vardı heyt be ne oynardık bunu :)
-
Offf unuttum dinamo minskte degilmiydi o ?
18 yasinda
La lecce ile yeni basladim ROMA kapti elimden sinir oldum feci forvet paraliyor
La madeira yi biliyon mu ? :) ileride paraliyor
-
evet biliyorum :) Bunların dışında her mevkide oynayan Ben May ve birde ileride iyi oynayan mendonca mıydı neydi öyle birisi vardı. :) Kale içinde Markos ve Isaksson iyidir :)
-
Olympiakos ta da 1-2 iyi oyuncu vardi...
La hedefim hep boyle lecce gibi bir takimi alip ust siralara cikarmak ve sampionylar ligini kazanmak ama hic beceremedim INADIM INAT ama :) -
brezilya'da ufak bir takımda Marajo diye bir forvet var özelliklerine bakmadan al en az tsigalko kadar gol atacak. ve fiyatıda çok ucuz. onun dışında kennedy bakırcıoglu (amr) , mark kerr (mc), costanzo (gk), ibrahim said (dc) var bahsedilmemiş olan. birde yardımcı teknik direktör olarak olympiakos'tan giorgos pomaski diye bir eleman var futbolcuların gelişimine çok katkı sağlıyor çoğu özelliği 20 zaten.
-
hah ibrahim dedin de o takimda al-ahly galiba bir de waei rayed vardi o da iyi oluyo ileride
--------------------costanzo--------------------
okoronkwo-tommy jonsson-mendez-west
---------------assane n'diaye------------------
----------solis---nikiforenko(kerr)--agahowa
------------tsigalko--brozek--------------------
kadro nasil ? :)
-
Nishizawa yi unuttum bak :)
ta madeira var sonra
Lunden,selakovic,lucic,radoi var offf :)
-
dhmm bunu yazdı
Nishizawa yi unuttum bak :)
ta madeira var sonra
Lunden,selakovic,lucic,radoi var offf :)
to madeira olacak sanırım o. radoi'de hatırladığım kadarıyla pahalı bir oyuncuydu. brozek yerine marajo'yu tavsiye ederim ısrarla çerez parasına alırsın zaten.
unutmadan kim kallström gençti o zamanlar oda iyi oynar.
bu arada yabancı sınırı yok sanırım kadroda?