CM Hastaları Bildiğiniz En İyi Oyuncu Hangisi ???
-
Beyler Cm Hakkında Herşeyi Bilmek İstiyorum Manyagıyım Oyunun Walla Geceleri Bir Kere Uyumadan 1 ay Boyunca Yarasa Gibi CM Oynadım 1Liği Anca Bitirdim Gülmeyin Sakın Sebebi War... GOL YEMEDEN ŞAMPİYONLUK YAŞADIM 1 TEK GOL YEMEDEN ama halen wazgeçilmez oyunum o yüzden sizden yeni oyuncular bekliyorum gönderirseniz sewinirim Tabi Bilen warsa :D
-
Aga bende senin gibiydim.Benim favorilerim Lucio,Hasan Salihamidzic...
-
ya hacı bende hastasıyım.daha dogrusu hastasıydım.ama senin gibi 1 ay boyunca gol yememek için falan...yani save et,tekrar oyna falan zevki yokki o işin hiç.ben 1 ayda 2020 ye falan geliyodum sanırım.tadını da çıkarıyodum.tabi CM 3( 01-02 )için yazıyorum bunları.zaten yenileri o tadı vermiyo.
şimdi gelelim oyunculara::(CM 3 için yazıyorum yine):::
hileli oyuncular: nikiforenko,tsigalko( fix tir bu abiler),aghahowa,okoronkwo,taribo west,udeze,mark kerr,monti...
normal oyuncular:(yani gercekte olupta oyunda mukemmel oynayanlar): arjen robben,ronaldinho,vieira,raul,quaresma,steven gerrard,joe cole,carew,adriano(bu ikisi ucuz oldugu için yazdım,hemde iyiler.oynat adrianoyu 1 sene sat fener e 5 katına sonra:) )CM 4 içinde jonathan soriano ispanyol kebdisi her maç 2 golu kesin.
aklıma şimdi bu kadar geldi.eksikler varsa oyunun ustaları kusura bakmasın.
ha bide belki CM nin hiç duymadıgınız bi sloganı: bir sevgililer gununde nette bi sitede gormustum bu sloganı gözlerim dolmustu.gerçi sevgilim vardı ama yinede dolmustu.
ONLARIN SEVGİLİLER GÜNÜ VARSA,BİZİM DE CM MİZ VAR........ -
tijani babangida----tek geçerim__adam deli gibi koşuyo ya CM4 için
-
shunsuke nakamura tüm oyunlar için...........
-
cmyi önceden oynardım hemde manyak gibi genç futbolcular favorimdi bi çok genci ben meşur ettim sayılır:)) adriano favorimdi.bide bende genç futbolcu takıntısı vardı
-
arkadaşlar ben cm 01-02 oyununda 2100 e kadar geldim hemde tek menejer ile ama cm tarihinin en manyak oyuncusu maxim tsigalko dur adam gol makinesi yaw :)
-
kardeş ben sana oyuncu değilde oyuna fazla kapılmamanı tavsiye edicem..bende böleydim..lise1 we lise 2 cm uğruna gitti..okula gitmez paso cm oynardık...şimdi bıraktım...çünkü dana gibi oldum bilg başında oturmaktan..bi süre sonra derslerde fln taktik yapmaya başlıyosunn..bence uzak dur..
-
yeni moda football manager...
-
dyer derim...bende 2068 e gelmiştim tek manajer
-
shaktardakı agohowa , kevın nolan bolton , joe cole ,maxım tsıgalko ve tarıbo west bıde tabıı kı bu ısımler eger cm 01/02 oynuyorsan ısıne yarar desem kızarmısın