Cmd Ye Ve Registry E Ulasamiorum
-
arkadaslar cmd yazip calistirdigimda karsima ekran cikiyor fakat hicbir komut isletemiyorum hatta yazamiyorum bu sorun registry icin de gecerli registry ye de ulasamiorum virus taramasi yaptim kasperle ama yine sonuc yok cok arastirdim ama bi sonuca varamadim ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler
-
komut tanımıyordur büyük ihtimalle daha doğrusu sen yanlış yazıyorsun, DİM değil de DIM, dım değil de dim yaz mesela,
registry a gelince, ara sıra bende de oluyordu, virus girdiği için açmıyor ibne, güvenli kipte virus taramasını yap öyle dene
regisrty a ulaşmak için, başlat çalıştıra regedit yaz
eğer dosta ulaşmak istiyorsan scranreg komutu var
scanreg/? yazarak yardım alabilirsin (bunları cmd de yazacaksın)
-
ertan sen beni anlamadin arkadasim sorun su cmd aciliyor fakat bisey yazamiyorum calistirdan sonra hic bir islem yapamiyorum anliyacagin atiyorum ipmi ogrenecem bisey yazamadigim icin ogrenemiyorum
-
ip'ini öğrenmek için
www.whatismyip.com 'u dene sorun için bişi diyemeyecem ama -
kardeşim geçenlerde aynısı bana oldu ne yaptıysam düzeltemedim bende en son çare format attım.
Bas formatı rahatla -
ip ni ögrenmek içn dostayken ipconfig yada nslookup komutlaryla bakabilrsn ama sn hiç yazamıyomusn anladım kadaryla virus fln yemiiş olabilrsn bi spyware ile temizle bnce olmazsa c://format :(:
-
Windows cd sini tak, cmd.exe yi yenile... dll dosyalarini yenile sorun cozulsun direk format olayina kasma...
-
kardeş aynı problemden şu anda benimde başımda var.Bende başlat>çalıştır>cmd yaptıımda bende de bişi yazılmıyor ama başlat>programlar>donatılar>sistem araçları>komut sistemi dediimde açılıyor ve tüm komutları uygulayabiliyor.
-
"prokto " abu o zaman kisayollari degistir olsun bitsin ?
-
cok tesekkur ederim arkadaslar ama musketin dedigi mantikli geldi bi deniyecem
-
Hocxa aynı sorun bendede oluyordu. Trojan gibi bişey bi tarama yaptır.
Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 12