folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cnc Dik İşleme Atölyesi Actik, İş Alimi Hakkinda

Cnc Dik İşleme Atölyesi Actik, İş Alimi Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

yok hocam benim router projem :) eksenlerin parçalarını işlettirmeyi düşünüyorum

Yaptık bişiler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

iletişim bilgilerini paylaşabilir misin?

Kalıp işimiz olacak 30 parça civarında ve pom malzemeden cnc işlerimiz oluyor. 

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    Esquire bunu yazdı

iletişim bilgilerini paylaşabilir misin?

Kalıp işimiz olacak 30 parça civarında ve pom malzemeden cnc işlerimiz oluyor. 

Tesekkurler hocam iletisim numarami paylastim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek

Hocam hayırlı olsun atölyeniz. Biz de İstanbul Bayrampaşada metal işleme makinaları satıyoruz. Yani Torna, freze, matkap, şerit testere, taşlama tezgahı gibi. Piyasa malum biraz sıkıntılı, tüm ürünler dolar euro bazlı geliyor. Eğer bi makina alımı yapacak olursanız bana haber ver elimden geleni yaparım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

Çok tesekkurler hocam, Allah sizede bol bereketli işler versin aklima yazdim etrafimada ihtiyac olursa senden fiyat alalim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    paparozzi bunu yazdı

Hocam hayırlı olsun atölyeniz. Biz de İstanbul Bayrampaşada metal işleme makinaları satıyoruz. Yani Torna, freze, matkap, şerit testere, taşlama tezgahı gibi. Piyasa malum biraz sıkıntılı, tüm ürünler dolar euro bazlı geliyor. Eğer bi makina alımı yapacak olursanız bana haber ver elimden geleni yaparım.

Hocam pm'de attim,elinde ki makinelere bakabilecegimz site var mi? 2 module kadar kucuk azdirma,silindir ic dis taslama tezgahi var mi elinde?

_ICEMAN_
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    paparozzi bunu yazdı

Hocam pm'de attim,elinde ki makinelere bakabilecegimz site var mi? 2 module kadar kucuk azdirma,silindir ic dis taslama tezgahi var mi elinde?

Hocam geç dönüş yaptım kusura bakma. Craft makina ve burla makina'nin bayiiligini yapıyoruz. İstediğiniz ürün olursa söylemeniz yeterli. Linkleri atamıyorum şuan ama Google a bu şekilde yazsanız çıkarlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı

Çok tesekkurler hocam, Allah sizede bol bereketli işler versin aklima yazdim etrafimada ihtiyac olursa senden fiyat alalim 

Teşekkürler hocam sağolun 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

Bir sahibinden linki falan var mi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı

Bir sahibinden linki falan var mi 

http://lidermakina.makinaalsat.com/

https://lidermakina.sahibinden.com/

https://www.craftmakina.com/

Hocam makina alsat ve sahibindende mağazamız var. En alttaki site de doğrudan Craf'ın sitesi. Ürünlerin detaylı açıklamalarına bakabilirsin oradan.

Edit: Sanırım Craft'ın sitesinde bi sorun şimdilik. Düzeltirler yakın zamanda.

paparozzi tarafından 28/Şub/23 09:40 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4085 Toplam Mesaj: 39
cnc freze atolye