C.O.B (Children Of Bodom) Diskografya
-
hazır rapid mutlu saatindeyken:)indireyim sağol ...:)
-
CoB playing Vivaldi
http://www.youtube.com/watch?v=2iLIhLv8LuY
Grubu bilmeyen varsa bi nebze bilgi verir! :) Şaka hiç alakası yok nerdeyse grupla vivaldinin.
Alexander Kuoopalo'nun gitar tonuna tikkat çekerim.Çembalo ve keman birleşimi müthiş bi ton yakalamış.
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
bizden geçti mi?ehehe sanki yaş 80 olmuşta bizden geçti diyorsun.ben 16sında bathory,venom,dissection dinlemeye başladım yaş 25e dayandı hergün her sabah behemoth,darkthrone vs..dinlemeden işe gitmiyorum.stay heavy! bunca yıldır heavy metal türevlerini dinliyorum ama hiç bir zaman doom'dan haz alamadım.candlemass ve lake of tears gibi istisnalar hariç.
-----------------------------doomun kralı my dying bride dinle
-----------------------------aynen
bende okula giderken her sabah :D
ilk uyandıgımda :D
Carcass veya celtic frost dinlerim :D
okula giderken minibüste bathory behemoth - marduk - venom fln dinliorm :) okula vardıgımda OPETH acıorm :) peşine helloween fln :D öle deişio :)
doomu severim anathema - candlemass - my dying bride ve paradise lost vazgeçilmezlerim
bide Empyrium cok dinliorm
-
17 yaşında bu grupları dinlemiş olman takdire şayan bir hareket.ama bu yinede profil resmindeki shagrath resminin iğrenç olduğu tezini çürütmez:) daha çok satmak amacı ile cradle'a özenerek hazırlanmış bir resim.
-
Triumph bunu yazdı:
17 yaşında bu grupları dinlemiş olman takdire şayan bir hareket.ama bu yinede profil resmindeki shagrath resminin iğrenç olduğu tezini çürütmez:) daha çok satmak amacı ile cradle'a özenerek hazırlanmış bir resim.
-----------------------------:D Dimmu sevmem dinlemiyorumda zaten :D bi ara orda Dani Filth de Vardı ^^
shagrath dan nefret ediorm :D
ayrıca sert müzigi seviorm :F aslında daha ne gruplar dinlerimde elimde pek imkan yoq :D
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Triumph bunu yazdı:
bizden geçti mi?ehehe sanki yaş 80 olmuşta bizden geçti diyorsun.ben 16sında bathory,venom,dissection dinlemeye başladım yaş 25e dayandı hergün her sabah behemoth,darkthrone vs..dinlemeden işe gitmiyorum.stay heavy! bunca yıldır heavy metal türevlerini dinliyorum ama hiç bir zaman doom'dan haz alamadım.candlemass ve lake of tears gibi istisnalar hariç.
-----------------------------doomun kralı my dying bride dinle
Ulan murat doomdan çakmıyon gelmiş buraya doom'un kralı dion yaa... my dying death/doom bi grup doomdan çok rifleri acaip sert dooma göre doom diosan Empyrium,uaral,estatic fear,Cemetery of scream,Draconian,Örom,Tenhi,Udom vs.. (: tavsiye ederim bunları.. -
ya arkadaşım sana nasıl teşekkür ederim bilmiyorum aylardır bu albümleri arıyordum valla çok sağol Allah razı olsun...
-
Tortuna bunu yazdı:
-----------------------------CoB playing Vivaldi
http://www.youtube.com/watch?v=2iLIhLv8LuY
Grubu bilmeyen varsa bi nebze bilgi verir! :) Şaka hiç alakası yok nerdeyse grupla vivaldinin.
Alexander Kuoopalo'nun gitar tonuna tikkat çekerim.Çembalo ve keman birleşimi müthiş bi ton yakalamış.
O tonu yakalayan Roope Latvala hacı, Alexanderin gruptan ayrıldığı yıllar oluyor. Roope; Alexi'nin örnek alıp gitar çalmaya başlamasındaki en büyük etkenlerdendir. şimdi birlikte çalıyolar...