Coca-Cola Firmasına Bir Tüketiciden Darbe
-
Aldığı 2 litrelik Coca Cola"nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...
Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş. Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmış
ancak yine aynı şey. Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.
Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka Şişede İnşallah" yazmayı düşündüklerini söyledi.
-
Büyük İhtimalle Fakedir ama eğer doğruysa kütüğümü değiştirecem a.q
-
adı üstünde karadenizli.....
-
işalla çıkar bi dahaki sefere :D
-
sence doğpruya benzer bi yanı var mı :)
-
Allaam ölüom:D
yani bu kadar olur:D
4246 küsür defa aq:D
borumu:D -
Zuhaha : )
-
hiç şaşırmadım ama harbiden komik :D.
-
coca cola gibi ciddi bir şirketin yönetici böyle bir açıklama yapmaz.yalan olduğu belli.zaten ben bu fıkrayı çok eskidende duymuştum.temel açıp kapıo falan
-
Bir yazi okumuştum ve resminide görmüştüm adam zil düğmesini içeri takmıştı orda bide burda acayip güldüm la : )))
-
bunu dün akşam bi dostumla konuşmuştuk bunların hepsi bilinçli olaylar sünni alevi,sağ sol,fener-gs,kürt türk den sona bölmek için kesin kullanacaklar bunu laz türk ayrımı kesin bak işte komik resimlere gir yarısı laz resmidir yok trabzonda ziller kapıdan girinceymiş apartmanda felan ulan hayalet uçağı bulan adam laz be laz bizim mal insanlarımız sie lan öle şey mi olur diye sallamasalardı adamı sen lazsın ne anlarsın demeselerdide türkiye amerikaya kaptırmayıp ilk kendi üretseydi uçağı
SOnsöz:Lazlar medyada haberlerde gazetelerde halkın dilindeki gibi saf salak aptal değil bir çok ırktan çok daha akıllıdır bu böyle biline!!!
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 27