Coca Cola‘Nın 125 Yıllık Sır Formülü Acıklanmıs.
-
ulan herkes mi forward mail insanı olur, topic hurafelerle şehir efsaneleriyle dolu
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
bu coco colayı bi eczacı buluyo sindirime yardımcı olsun diye. sonra şişeşi (o şimdiki küçük cam şişede ) tanesi 5 sent e satıyo. sonra bakıyo ki herkes çok sevdi gelip alıyo seri üretime geçiyo filan...
coca-cola nın formülü biliniyor. ama böyle bi değer var bişey in değeri coco-cola o değer ve ona yakın değerlerin patentini aldığı için kimse yapamayı aynısını. ph cetvelindeki gibi bişeyin değeri ama bilmiyorum neyin değeriydi. mesela ph cetveli gibi bişiy coco cola 6 7 8 9 un patentini almış bu değeri kullan markalar bizim patentimiz aldındadır diye..
yoksa o kadar alet edevat var makainaye koyuyorsun sana içinde ne var ne yok gösteriyo. biliyolar ama işte o değerler coco-cola patenti altında. milletin tek yapabildiği o değerlerin sınırıa girmeden tadına yaklaşabilmek belli malzemelerle
konun dışı : ben niye düşündükleri düzgün açıklayamıyorum amk. ilkokul çocuğu gibiyim edebiyatım o yüzden hep f gelio
-----------------------------kitap oku :D
fare boku var diyolardı yokmuymuş?
-
dyrnade bunu yazdı:
Alkol: 226.4 gram görünce niye kafayı bulmuyoruz desinde biri kopalım sadsa
-----------------------------yaklaşık 9,5lt su içindeki miktar o haacı
-
Meyan kökü yazmamış formülde kolanın asıl maddesi meyan köküdür. Meyan kökü yazmayan bir formülün doğruluğu kesin değildir.
Edit: Öyle bir mesaj atmışım ki herşeyi biliyorum, kesin doğru, sözüm emirdir havasında olmuş okuyunca farkettim. Yok öyle bir şey...
-
dyrnade bunu yazdı:
Alkol: 226.4 gram görünce niye kafayı bulmuyoruz desinde biri kopalım sadsa
-----------------------------lan bırakın ya malın biri hazırlamış bunu kekliyolar milleti
salak okadar malmışki siviyi gramla ölçüyo aklını siktimin malları
-
kısık ateşte karıştırmak unutulmuş heralde, bide shaker da çalkalamak ......
-
code_46 bunu yazdı:
bu coco colayı bi eczacı buluyo sindirime yardımcı olsun diye. sonra şişeşi (o şimdiki küçük cam şişede ) tanesi 5 sent e satıyo. sonra bakıyo ki herkes çok sevdi gelip alıyo seri üretime geçiyo filan...
coca-cola nın formülü biliniyor. ama böyle bi değer var bişey in değeri coco-cola o değer ve ona yakın değerlerin patentini aldığı için kimse yapamayı aynısını. ph cetvelindeki gibi bişeyin değeri ama bilmiyorum neyin değeriydi. mesela ph cetveli gibi bişiy coco cola 6 7 8 9 un patentini almış bu değeri kullan markalar bizim patentimiz aldındadır diye..
yoksa o kadar alet edevat var makainaye koyuyorsun sana içinde ne var ne yok gösteriyo. biliyolar ama işte o değerler coco-cola patenti altında. milletin tek yapabildiği o değerlerin sınırıa girmeden tadına yaklaşabilmek belli malzemelerle
konun dışı : ben niye düşündükleri düzgün açıklayamıyorum amk. ilkokul çocuğu gibiyim edebiyatım o yüzden hep f gelio
-----------------------------Konu dışı kısmı kopardı beni hocam iyi güldürdün beni saolasın :d
-
portakalın yağı mı varmış aq :)
-
"Yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıyosun sürmüyosun bile:) " hayatta açıklamazlar,
-
Günce 2.5 3 litre içiyorum,