Coco Cola İçin Degişik Bir Yorum
-
http://takici88.sitemynet.com/panel/cocacolagercegi.htm
-
Evet Haklısın Kardes Onun Anlamı Ne Yazıkkı o Ama O serefsızlerın ben a.q adamlardas para var yaptıkalrı markalar ıle ıslamı zedelemeye calısıo lar lanetlenmıs bunlar a.q .
-
degişik bir yorum'mu, bunu görmeyen var mı
-
hımm bunu bı arkadaşımdan da duymustum ama bi bilgim olmadıgı için yorum yapamıcam aşırı islamcıların cocacola propagandasıda olabilir doğruda olabilir bilen varsa yazsın lütfen harby merak ettim bu arada sağol paylasım için dostum...
-
ya hocalar aslında dusundumde bence bunun aşırı islamcıların yaptığı bi propaganda olma olasılıgı yuksek ama yınede emın deilim kımseye boq atmayalım çünkü laik içinde din yok,dinsizlik etc. anlamında oldunu soluyolardı peki sorarım şimdi laiklik Dİnsizlik mi ??? Bence sadece tesaduf bunlar sadece tesadufff...
-
gerçek olma payı ile birlikte aşırı islamcıların yaptığı bir provakasyondur.LAikliği zaten hazmedemezler.Laik değildirler ondan ona buna bok atarak kendi mallarını ortaya çıkarmaya çalışıyorlar.
Hangi kolayı içicez o zaman cola-turca mı? yoksa ülker çamlıca gazoz mu?
Unuttunuz mu bunların ortağı yahudiler.Yani gördüğünüz gibi bunada bok atılır pepsiyede bilmem neyede.Hangisi iyi yaparsa ben onu içerim. -
Le Kola İçelim Baba Yada Nese Gazoz Varsa Tabıkı El Yapımı Bısey Olmaz =)))
-
Zumzuk +31 :P
sonunda kadar katılıyorum arkadaşım !!! -
once ordaki kliple ilgili bişi soliim vatanını savunanlara vahsiler gibi davrandılar dio =) hangi savunma ak vatan savunsalardı simdi bunların hicbiri olmazdı ne cocukları olurdu ne karılarına tecavuz edilirdi etme bulma dunyası...bide coca nın gelirlerini vermesiyle ilgili palavra var tabi coca gelirinin %1 ini bile herhangi bi sekilde elinden cıkarsa uretimde kısıtlama yasıyo simdi nası olcakta %100 gelirini vericek muahaha akıl var mantık var tabi bunlar yobaz dincilerde yok o yuzden bosverelim...gelelim konuya eger coca cola yazısının ustunde bende okdar oynasam emin ol o yazıyı dkn_jan a ceviririm bide ustune beste yaparım biraz mantıklı olun ustunde oynarsan hersey herseye doner
-
ne bu saçmalık yaa forumdaki kullanılması yanlış olan markalarda bakın hepsinide kullanıyorum valla yemişim filistini bu ürünlerin hepsi yaşamımı kolaylaştıran ve ihtiyaç duyduğum şeyler , ne yani ot gibi yaşayalımmı ..gönül rahatlığıyla kullanırım hepsini taaki Türk'ler daha iyisini üretene kadaR.
-
ZUMSUK
gerçek olma payı ile birlikte aşırı islamcıların yaptığı bir provakasyondur.LAikliği zaten hazmedemezler.Laik değildirler ondan ona buna bok atarak kendi mallarını ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Hangi kolayı içicez o zaman cola-turca mı? yoksa ülker çamlıca gazoz mu? Unuttunuz mu bunların ortağı yahudiler.Yani gördüğünüz gibi bunada bok atılır pepsiyede bilmem neyede.Hangisi iyi yaparsa ben onu içerim.
--------------------------------------------------------------
Sen yahudimisin kardeşim coca-cola aylık gelirinin bilmemkaçını israile bağışladığını açıklıyor senin aldığın coca cola ile oradaki masum insanlar katlediliyor ve sen boğazının keyfine arkana yaslanıp televizyonu izlerken o kolayı yudumluyorsan ve hiç için sızlamıyorsa bana gelip ben türküm ben insanım deme çünkü hiçbir türk evladı hiçbir müslüman bile bile bunu yapmaz yazıklar olsun ....
Toplam Hit: 4675 Toplam Mesaj: 33