Çocuğunuzu Mutlaka Bu İşlerden Birine Yönlendirin
-
Ern3st bunu yazdı

adam çocugunuza bir şey empoze etmek zorunda değilsiniz demek istemiş.
-
Ern3st bunu yazdı

Resim Düşündürücü... Gerçeklik Yanı Ağır Basan Bir Tablo... Malesef Doğuştan Bir Tarafa Üye Olarak Zihinlerimiz Yıkanıyor, Yükleniyor Ve Fabrika Çıkışı Mahsul Ürünlerinden Farklı Bir Şeye Dönüşemiyoruz..
Köleler..... Kendini Özgür Zanneden Köleleriz Her Birimiz... Kimimiz Kapitalizmin Kölesiyiz, Kimimiz Zihnimize Hapsolmuşuz, Kimimiz Ahlaki Yargılar Adı Altındaki Değerlerin Esiriyiz.. Kimimizde İdeolojik Hırslarımızın Esiriyiz... Netice Hayatımızı Belirleyen Genel Çizgi Esiri Olduğumuz Esaslardan İbaret Oluyor..
-
glaurung bunu yazdıErn3st bunu yazdı

adam çocugunuza bir şey empoze etmek zorunda değilsiniz demek istemiş.
+1 Kafası çalışan insan kendini belli ediyor.
-
konpi bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıErn3st bunu yazdı

Ulan her yerde din ile alakalı şeyler yazıyorsun nerden dini konu görsen her boku ben biliyorum diye atlıyorsun daha geçenlerde bana yazdığımdan dolayı seni islama çekiyor vs yazmıştın hatırlarsan. Bırak artık şunu. Problemlisin sen dostum. Nasıl dindarları salak görüyorsan sende salaksın. Çünki salak dediğin kişilerin inançlarına TAKMIŞSIN :)
Boşver hocam, bunlar çok marjinal olduklarını falan zannediyorlar. Sürekli bir şeyleri ispat etme, kendini gösterme çabaları. Bir kitap okusa gelir burda 1 sene felsefesini yapar. Pembe bulutlarında diledikleri gibi yaşasınlar boşver.
Aynen hocam aynen. Salak yahu. Takmış dine. Geçenlerde bak birşey dedim. Direk bana 3 tane soru sordu din hakkında. Ulan ne alaka ? Bak direk tartışma yaratacak sorular. Yani bu soruları soruyoki tartışacaz sonra o haklı çıkacak kendini kanıtlayacak :)
-
bunlardan hiçbirine yatkın olmayan birini buna yönlendirsek nolcak? memleketteki boş beleş mezunalra yenisini eklemiş oluruz en fazla.. bişeyelre yöneltmekten ziayde, yöneleceği alanı bulmasına yardım etmek gerek bence.