Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Cocukluk Hayallerimiz
Cocukluk Hayallerimiz
-
Benim hiç hayalim olmadı.Gerçekten.Snookercı olma hevesim vardı :( Onu da yediler..
-
büyüüp herşeyi yoluna koyucagımı hayal ederdim. büyüdüm herşey dahada boka sardı :D
-
hep hayal dünyasında yaşadım millet lisedeyken hep ders çalışır şunu bunu olacamderdi ben ise hacker olacam derdim
yok a.q. hacker mackerde olamadık işin aslı hayat iyice boka sardı millet g.tü kurtardı biz hala sürünüyoruz dur bakam ne olacak bu kafayla gidersek askere nah alırız teskere ha burada şubat 2008 de askerim bakam ne olacak
inşallah iraga giderim ya yeter amk yasadıgımız bir gün bok yoluna gitmektense adamakıllı bir hedef ugruna ölek
-
Kucukken kendımı cok yakısıklı sanardım cagıranlar yakısıklı bı bak derlerdı buyudum oyle olmadıgımı anladım cok yıkıldım bunu ogrenince
-
zengin olup pahalı arabalarla falan gezmeyi hayal ederdim.büyüdüm bi bisikletim bile olmadı.iycene boka battım
-
2 katlı evim olsun bahcasında agaclar olsun havuz olsun akrabalarımla beraber oturayım isterdim
küççükken
şimdi büyüdüm işimi en iyi ben yapayım paranın gözüne vurayım istiyom -
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
zengin olup pahalı arabalarla falan gezmeyi hayal ederdim.büyüdüm bi bisikletim bile olmadı.iycene boka battım
-----------------------------zaman ne umutları getiriyor nede parayı,tabanlarım acısada aynı yerde sayıyorum,ha zaten şartlar aynıyken farklı bişeyde beklemek nekadar doğru olur onu bilmiyorum,
-
Simdi acilsa konu burasi frmtr degil s.git derler :B
-
underzero bunu yazdı:
(bir baska sitede gormustum ama burdaki arkadaslarin cocukluk hayallerini ogrenelim)
-
mesela ben kucuk iken canakkale bogazindan kopru var saniyordum ?
-
-----------------------------yokmuymuş ?
:D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
(bir baska sitede gormustum ama burdaki arkadaslarin cocukluk hayallerini ogrenelim)
-
mesela ben kucuk iken canakkale bogazindan kopru var saniyordum ?
-
-----------------------------yokmuymuş ?
:D
-----------------------------:d