Cod Black Ops Karanlık Bölüm Yardım
-
Bug olmasa on numara oyun ya.. Mw2 de oldukça iyi.ama black ops daha ii bence.
Bunu bide multiplayer denemek lazım.internet cafeye yükleyecez zaten kısa sürede.Yakın zamanda multiplayer oynarız.Birde online denemek lazım.
-
Arkadaşlar 14. bölümde beyaz gömlekli ajan yüzüme silah tutarken oyun donakalıyor bir kaç kez denedim tekrar oynadım bölümü ancak sorun çözülmüyor.Yardımcı olabilir misiniz?
-
Ben oyunu veteran da bitirdim. Ancak oyunun bir hatası nedeniyle, oynarken senaryonun 4 bölüm gerisine geri dönüp tekrar oynamak zorunda kaldım ama güzel oyun. Yalnız, call of duty 5 i de yapan treyarch firması, önceki yapımı cod5 gibi ekran kartına biraz yüklenmiş. Özellikle şimşekli bölümler ve bütün bölümlerden önce gelen videoların ışık değişimleri, sahne değişimleri çok seri olduğu için ekran kartından ötürü takılmalar olabiliyor. Performans olarak cod6 bence daha iyiydi ama senaryo ve kontroller hiç fena değil. İlk başta kontroller biraz ağır gelebilir ama sonradan alışıyorsunuz.
Bence oynanması gereken bir oyun. Bütün call of duty serisi gibi...
-
Evet.Çok ısınmaktan kaynaklı ekran kartını biraz soğutup tekrar oynadım ve bitirdim.Bugün bi gazetede konuyla ilgili bişey okudum.Amerika gerçekte yapamadıklarını oyunlarda basın yayında başarıyla yapıyor diye.Şeytanca tebessüm ettim oyunun sonundaki Abd şovenistliğine.Ancak adamlar iyi oyun yapıyor.VAllahi billahi.
-
4 saatlik oyundan sonra bende bitirdim, tek oturuşta bitirdim, çişe bile kalkamadım, çok sürükleyici yapmışlar, hikaye felan süper, treyarch tan beklenmıycek bı oyun bence
-
Kimisi videoları zorla izlettiriyor diyolar. Anlayarak oynayınca oyun tadından yenmez oluyor bence. Grafik açısından ve oynanış açısından çok doyurucu bence. Multisinide denemek lazım. Bitirdim bende oyunu dün bu saatlerde. Cod 4'ün multisi gibi olabilir mi tartısılır ama hikaye açısından single'ı yani. Tek kelimeyle beklenilmeyecek kadar mükemmel yapmıslar bence.
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
Evet.Çok ısınmaktan kaynaklı ekran kartını biraz soğutup tekrar oynadım ve bitirdim.Bugün bi gazetede konuyla ilgili bişey okudum.Amerika gerçekte yapamadıklarını oyunlarda basın yayında başarıyla yapıyor diye.Şeytanca tebessüm ettim oyunun sonundaki Abd şovenistliğine.Ancak adamlar iyi oyun yapıyor.VAllahi billahi.
-----------------------------günaydın hocam :) yeni mi uyandın ? :D
-
Hocam yeni uyanmak değil başkalarının benim uyandığım şeyin farkında olup bunu dile getirmesi hoşuma kaçtı sadece.
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yeni uyanmak değil başkalarının benim uyandığım şeyin farkında olup bunu dile getirmesi hoşuma kaçtı sadece.
-----------------------------arada bendede donup kalıyo oyun sora biraz oynamayıp tekrar başlayınca sorun olmuyo demek ekran kartı tırtlıyo benimde.Velhasılı kelam oyun iyi ama mw2 den asla iyi değil.Treyarch ın call of duty'den uzak durması gerek içine sıçıp bırakmakta üstüne yok.Biri bu adamları durdursun.