folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder COD4 HQ Serverımız

COD4 HQ Serverımız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    JaCKaL bunu yazdı:
    -----------------------------

simdi ben cod 4 ü acip Multiplayer diyorum

switch to multiplayer - yes

kapaniyor multiplayer a geciyor

sonra punkbuster disabled diye bi uyari veriyor sonra ana menü aciliyor.. ana menüde dedigin gibi yerler bulamadim tarif edeblirmisin kardesim?

cod4 multiplayer a gir

settings ten multiplayer optionsa gel punkbuster ı enable yap

daha sonra ana menu den joine bas yukarda source diye biyer var orayı favorites yap daha sonra sağ yukarı köşede new favorite var ordan ip yaz server gözükür 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

nese :D single player rlz ozaman :D

edit: yeni gördüm deniyorum simdi

choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bak bende single kasıyordum onlıne a bı basladım sıngle yarım kaldı o derece sarıyor

Asla Asla Deme. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı:

cod4 multiplayer a gir

settings ten multiplayer optionsa gel punkbuster ı enable yap

daha sonra ana menu den joine bas yukarda source diye biyer var orayı favorites yap daha sonra sağ yukarı köşede new favorite var ordan ip yaz server gözükür 

hocam aynen dedigin gibi yapip favorites e serveri ekledim ama server görünmedi add diyince liste hala bos?

server online degil o yüzden mi ki?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

server online suanda ekledim bende gozukuyor

server kapalı veya versiyonu senin oyunundan farklıysa sadece ip olarak gozukur 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gircekseniz girelim 5-6 kişi girdik :D

Asla Asla Deme. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    sekilde defalarca ekledim olmadi cikmiyor yaw :S

yanlis yaptigim bise mi var??

img244/7628/adszbp9.jpg

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle basitçe durumu izah edeyim. Arkadaşın dediği gibi 80 tane update çekmeye gerek yok. 1.6 Full Update ve 1.6 yı 1.7 ye çeviren update i çektiniz mi olay bitiyor. Linkleri aşağıda veriyorum:

http://www.gamershell.com/download_27186.shtml - COD 4 v1.6 Patch FULL
    http://www.gamershell.com/download_28304.shtml - COD 4 v1.7 Patch

Neden mi bu patchleri çekmenize gerek var? Çünkü tüm serverlar v1.7, sizin versiyonunuz onlar ile uyumsuz ise ya serverları göremezsiniz ya da gördüğünüz serverlara bağlanamazsınız! Bu patchleri çektikten sonra PunkBuster sorunu olan arkadaşlara cevabım şudur. COD 4 ü Multiplayer olarak açıyorsunuz, Multiplayer Options dan PunkBuster ın yanına 1 kere tıklayıp Yes e getiriyorsunuz ve oyundan konsolu açarak (é tuşu ile) quit yazıp çıkıyorsunuz. Böylece bu ayar kayıt altına alınıyor. Bu işlemden sonrasında da geriye PunkBuster yazılımını güncellemek kalıyor. Bu yazılımı anti-hile yazılımı gibi görün. CS ciler sXe gibi anti-hile yazılımlarını iyi bilirler. Periyodik olarak güncellemeniz gerekir. Bunun için aşağıda verdiğim libkten PunkBuster ı indirin ve ona oyunu tanıtın Add Game seçeneğinden (oyunu nereye kurduysanız seçim yaparak). Ardından Update e bastınızmı o sizin yerinize güncellemesini yapacaktır.

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 - Punk Buster Update (Resimdeki kodu girip indirin!)

Tüm bu işlemlerin ardından artık hazırsınız. Sunuculara girmek için arkadaşlarımın kullandıkları yöntem tabiki olabilir ancak benim size tavsiyem xFire, Yahoo! The-Allseeing Eye tarzında yardımcı yazılımlar kullanmanız. Yüklüyorsunuz bu yazılımları, PunkBusterda olduğu gibi oyunun kurulu olduğu yeri yazılıma tanıtıyorsunuz, server IP lerini yazılıma giriyorsunuz ve çift tıkladığınızda yazılım sizin yerinize COD 4 Multiplayerı açıp servera bağlanıyor. Emin olun çok daha basit 1 yöntem...

http://rapidshare.com/files/148465876/ytasec.rar.html - Yahoo! The-ALL Seeing Eye (Eski Sürümü COD 4 YOK!)
    http://rapidshare.com/files/144379643/filters.zip.html - Yahoo! The-ALL Seeing Eye yükledikten sonra bunu yüklediğiniz yere koyduğunuz taktirde eski yazılımınız COD 4 ü görür hale geliyor ve COD 4 ün kurulu olduğu yeri gösterip oyuna girmeye başlayabiliyorsunuz...

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 2113 Toplam Mesaj: 19