Cod:Black Ops Yaktı Geçti Ortalığı
-
Hiç kımıldamadan duran oyuncular ise 79 milyon kere öldürüldüCall of Duty: Black Ops piyasaya sürüleli henüz bir ay bile olmadı, ancak oyun dünya çapında ilk 5 gününde 650 milyon dolarlık bir kâr elde etmeyi başardı.
Oyunun oldukça sevilen online modu ise her gün yüz binlerce kullanıcıyı bir araya getiriyor, ve bazı inanması güç istatistikleri ortaya çıkarıyor.
Oyundaki öldürme sayısı yaklaşık 6.9 milyar olan dünya nüfusunu geçerken, oyunda 138 milyar kere ateş edilmiş. Bunların 561 milyonu ise bir vuruşla öldüren kafadan vurma. Kafadan vurarak öldüren atışarın 51 milyonu ise, yerde 'yaralı olarak yatan' oyuncunun ateşiyle meydana gelmiş. Oyuncular toplamda 828,118 Everest Tepesi'ne denk gelen bir yükseklikten düşmüşler.
Oyunda toplam 527.936 tonluk el bombası atılırken, 50.782 ton C4 plastik patlayıcı kullanılmış. 65 milyon ölüm, oyuncunun kendini yanlışlıkla öldürmesiyle meydana gelirken, bu istatistiklerin en ilginci belkide tüm oyuncuların toplamda 8.000 yıllarını CoD: Black Ops'un başında geçirmiş olmaları. -
Ben bilmiyordum. İlginç istatistikler.
-
İnsanların bağımlılığının ne derece olduğunun en güzel göstergesi...
-
güzelmiş
-
Vay be !
-
Arkadaşımda x-box ta gördüm bu oyunu.Oyunlarla pek aram yoktur ama o nasıl bir görüntü kalitesidir arkadaş.O ne zevkli bir oyundur.O ne adrenalindir.Elin oğlu yapmış gene yapacağını.Birde konsol da nasıl oynuyorlar o oyunu anlamıyorum.Mause olmadan o tarz bir oyunu oynamak çok zor geliyor bana.
-
istatislikler çok ilginç ... 8.000 yıl ne demek ya ...
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşımda x-box ta gördüm bu oyunu.Oyunlarla pek aram yoktur ama o nasıl bir görüntü kalitesidir arkadaş.O ne zevkli bir oyundur.O ne adrenalindir.Elin oğlu yapmış gene yapacağını.Birde konsol da nasıl oynuyorlar o oyunu anlamıyorum.Mause olmadan o tarz bir oyunu oynamak çok zor geliyor bana.
-----------------------------hakkaten bende hep mrak etmişimdir konsolla nasıl oynuyorlar mause olmadan zikzen oynayamam ben :D
-
Silent_King bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------hakkaten bende hep mrak etmişimdir konsolla nasıl oynuyorlar mause olmadan zikzen oynayamam ben :D
-----------------------------bende öyle diyordum; ancak bir süre sonra alışırsın.
ayrıca herkes eşit şartlarda, hile hurda imkanı yok, questler falan filan gayet eğlenceli gibi.
-
HolyShit bunu yazdı:
-----------------------------oyunda geçen 8.000 yıl
-
dreampark87 bunu yazdı:
HolyShit bunu yazdı:
-----------------------------oyunda geçen 8.000 yıl
-----------------------------Hayır üstad gerçek 8.000 yıl. Oyuncuların oynadıkları toplam zaman 8.000 yıl.