Cointellect.Com Ve Bitcoin Hakkında
-
Selam mürid ve mürideler
dün gece https://cointellect.com bu siteyle karşılaştım ve biraz araştırma Yaptım. Görüntüde gayet iyi Kazandıran bir sistem coin mining ile kazandırıyor. Bu işin ASLI Astarı nedir birde sizlere sormak istedim. Iyi kazanan bir tanıdığım var ona bakarsan herşey güllük gülistanlık ancak Sözlük ve forumlarda Bazısı iyi Demiş bazısı megaholdinge benzetmiş. fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
not: konuyu gizlemedim gizlenmesi gerekirse mod arkadaşlar gizlesin lütfen
-
fiyatlar çok artacak zengin olacaz dedik 20 dolarlık btc alayım dedim zamanında
aktarmayı bilmiom çekmeyi bilmiom 1-2 soru sorduk dolandırıcı dediler.
mining bitcoin de para kazandırmaz da diğer coinlerde kazandırır
-
dün bi facebook sayfasında gördüm, adam 11k € almış bu siteden sözde ss koymuş sayfaya.
ne kadar doğru bilmem.
-
Hocam sistemi ilk kez sizden duydum. Nete yazılanlara bakılırsa iyi bir şeye benziyor.Ama dolandırıcılık sistemiyse bir kurban daha yakalamak üzereler :)
-
Benimde alan tanıdıklar var. şuan ödeme yapıyorlar şüphem yokda ilerisi ne olur o önemli
-
max 2-3 aya patlicak
-
Bu arada söylemekte fayda var bu ay sonundaki bitcoin EXPO 2015 in ana mining sponsoru bu adamlar
-
90 euro olandan aldım bakalım, 45 gün içerisinde yatırdığımı geri almam lazım, bakalım alabilecek miyim :)
-
adamların alexa 5k :|
-
Cointellect e üyeyim ...
99Euro ve 299Euro olarak yatırdım ...
Yanı 398Euro para yatırdım ...
Toplamda 1120,00 TL gibi bir para verdım ...
Gerı aldıgım tutar suanda : 650 civarında ...
50Euro ve 50Euro seklınde 2 cekım yaptım son bir hafta içinde
Ondan da ortalama : 280 TL gelecek ...
Anlayacagınız gerıye kalan 190 TL gibi bir rakam bu da 67 Euro ya falan tekabül edıyor ...
Onu da haftaya Çarşamba gunune kadar almıs olurum ...
Dolayısıyla yatırımı cıkarmıs olucam , bundan sonrakı sozlesmem boyunca vereceklerı (batmazlarsa - ki sanmıyorum) bana kar olacak ...
Neden sanmıyorum kısmına gelınce yukarda arkadasın da yazdıgı gıbı : ''bu ay sonundaki bitcoin EXPO 2015 in ana mining sponsoru bu adamlar'' yanı kolay kolay dandik bir şirketın bu sekılde sponsorluk yapacagını sanmıyorum ...
Ortalama Sözleşmelerımın daha :
Günlük : 2,2 Euro getırenın , 19 Şub 2015 21:32:21 tarıhıne kadar ,
Günlük : 5,5 Euro getirenın , 3 Haz 2015 03:39:07 tarıhıne kadar ,süresi var ...
Bu da demektır ...
Ortalama 30 Gün daha 2,2 Euro dan toplam : 66 Euro - ( 185 TL )
Ortalama 170 Gün daha 5,5 Euro dan toplam : 935 Euro - ( 1.122 TL )
alıcam ...Hesap durumum suanda su sekılde :

Şu saatten sonra batsa da pek uzulmem cunku haftaya parasını cıkartmıs ve kar a gecıormıs olacak ...
Ama eger batmazsa ki öyle gorunmuyor sımdılık , önumuzdekı 6 ay ıcınde 1.300 TL para kazandıracak ...
SİSTEMİN KESINLIKLE GARANTISI YOKTUR ama TARAFIMDAN TAVSİYE EDİLİR :)
Eger üye olacak olan olursa , PM atsınlar da baska degıl benım REF ımden olsunlar , bende bildiklerim konusunda takılanlara yardımcı olayım ...
Detaylı bir konu acmıstım ama sanırım konuyu MOD lar Uçurmuslar REF li konu yasak dıye :)
JiggSaw tarafından 04/Oca/15 16:52 tarihinde düzenlenmiştir -
jiggsaw hocam özel mesaj gönderdim sana
bu arada bitcoin değilde dogejoin mining yapıyorlar sanırım