Çok Acayip Bi Hotmail Sorunu , Hotmail Mail Hesabıma El Koymuş
-
bi tane adresim vardı benim senicooooookseviyorum@hotmail.com oturum açmaya calısıyorum böyle bi id yoktur diyo.
tekrardan böyle bi hesap açmaya çalışıyorum.
" Bu e-posta adresi live.com, hotmail.com veya msn.com gibi ayrılmış bir etki alanına dahil. Lütfen farklı bir e-posta adresi girin." gibi bi hata veriyo. sizce neden böyle bişi olmuş olabilir.
-
oooo lardan bitanesi fazla yada eksik olabilir
-
fazla oooo var ya ondandır:d
-
belki adresin uzunluğunu abartı derecesinde gördükleri için silmiş olabilirler :P
-
microsoftta çalışan birsinin hoşuna gitmiştir ilerde kullanırım diye belki rezerve etmiştir kendine :)
-
anlamadım daha önce kullanıyodum şimdi kullaamıyorum el koymuşlar ya varmı böyle bişi :)
-
ayrıca narkoz_mrt@hotmail.com diye çok eski bi adresimde var oda msn acılmıyo sadece mail olarak kullanabiliryorum.
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
belki adresin uzunluğunu abartı derecesinde gördükleri için silmiş olabilirler :P
-----------------------------bunu fazla gördüyse " hepbukadaruzunbiremesenadresiminiolmasiniistemestimveoldu@hotmail.com " arkadaşın msn adresi bunu açtırmazlardı xP
-
Problem hotmailde değil. sanırım sende :)
-
Kişi listesi 1500-2000 arası olduğunda hotmail normal msn açmıyor sanırım.Uzun süre ben de böyle bir sorundan dolayı açamamıştım.Sonra Kişi listelerini gösteren harici bir programla listedekilerin bir kısmını silince açabildim.
Bu program ( Kişi listesi yöneticisi) :
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
Problem hotmailde değil. sanırım sende :)
-----------------------------nasıl yani :)