Tahribat.com Forumları
Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
Çok Acil Grafik Program Cragi Lazım YOK YOK Yok
Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
-
arkadaşlar
Avatar Lab 1.0 diye bi grafik programı var program harbi güzel bişey. 22 mb.lık bi program. Neti resmen altüst ettim aramadığım yer kalmadı nolur bulun şunun crağini ya tahribat.com aşkına pls. Yapın kardeşinize bi iyilik. mail: thecoskun@hotmail.com
Saolun -
lem programın bana indire bileceim bi adres ver de kırayım programı sana da exeyi yolayım ok kaç defa yazdım alalelaelalelal suskun_boy@hotmail.com
-
evet dostum şu programı indirebilecemiz bir adres verde bizde indirelimde kırmaya çalışalım..
saygılarımla;
-
www.curiouslabs.com
thanx -
Şimdi kımak için uğraşma zamanı birkaç gün forumda olmayabilirim....
saygılarımla;
-
kolay gelsin yigitlerim :)
ehuhehee
gazaniz mubarek olsun mu diyem yoksa
hayirli crackler
crackin bol olsun
vs
vs.. -
sagol....
-
baba senin aradıgın programı kırdım o programın ful versiyonunuda buldum 2 cd di istersen sana 20 milyona cd ye cekip yoluya bilirim istersen crackını veriyim benim onun crackını cekmem cok uzun surer anlıyormusun yane 22 mb az degil oke ben ful versiyonunu kırdım olursa veririm yane 22 mb cekmek bu internete cook uzun iş oke byes www.kolayhack.com
irc.kolayhack.com -
warex bunu yazdı:
-----------------------------
baba senin aradıgın programı kırdım o programın ful versiyonunuda buldum 2 cd di istersen sana 20 milyona cd ye cekip yoluya bilirim istersen crackını veriyim benim onun crackını cekmem cok uzun surer anlıyormusun yane 22 mb az degil oke ben ful versiyonunu kırdım olursa veririm yane 22 mb cekmek bu internete cook uzun iş oke byes www.kolayhack.com
irc.kolayhack.com
-----------------------------
warex sende benimi kazıklıyon olm ya :) -
warex
tahribat elemanlarina bi indirim yaparsin dimi :) -
baba tahribatakiler babamın oglumu ki indirim yapıyım benim kaç tane yazım var bu forumda bizi görmüyorlar ki ben indirim yapıyım bilgilerimi burda gostereyim www.kolayhack.com irc.kolayhack.com bunlar benim sitem ben benim userlere bakarım gerisi tınlamaz beni
Toplam Hit: 4240 Toplam Mesaj: 14