folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Acil Hdd"Den Bilgi Kurtarma!!!

Çok Acil Hdd"Den Bilgi Kurtarma!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Arkadaşın hdd bendeydi mal abim format atmış S: Hem C hemde D :S:S Adamın küçüklükten itibaren tüm bilgileri gitti :S Nasıl geri alabilrim lütfen yardım edinnnn.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Üzerine tekrar veri yazmadıysan yani işletim sistemi falan kurmadıysan kurtarma olayı vardı galiba.Cünkü polisler yapıyor bunu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    Üzerine tekrar veri yazmadıysan yani işletim sistemi falan kurmadıysan kurtarma olayı vardı galiba.Cünkü polisler yapıyor bunu.
    -----------------------------

Kanka kurmuş işte silip üstüne kurmuş .Bizim okulda 10 formata kadar kurtarılıyor dyorlardı ama :s

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diffstorm
    Diffstorm's avatar
    Erkek

pci filerecovery isimli programı tavsiye ederim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lifeless
    lifeless's avatar
    Erkek

recover my files programı işini görür. http://www.4shared.com/file/4711474/85b9f5b/recover_my_files_full.html?s=1 

edit : pardon rar şifresini vermeyi unutmuşum password :www.achraf0metal.skyblog.com

Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    recovery yaparak kurtarırsın ama hepsini değil netten bi kaç araştırma yap iyice öğren indir kur.. :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyclone
    cyclone's avatar
    Erkek

Arkadasim programin adi Easy Recover Boot ozellikli bi versiyonunu bulursan isin daha kolay. Ayrica Tiramisu diye bi program da var idi saglikli veri kurtariyor ama Hdd nin fat32 yada ntfs oldugunu bilmen gerekiyo cunku programin farkli versiyonlari var.

kolay gelsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun hiç bişey yapamazsın . Gerçekten böyle bişey varmı bilmiyorum ama biz yapamayız . Kurtarıyolarsa gerçekten ucuza kurtarmazlar kardeş : )
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

deca nın  verdiği prog.  2 defa işimi  halletmiştir.

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=161

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

dostum bence sen arkasina durumu izah etme yada bahane bulma yollarina bak.

çünkü veri kurtarma islemi öyle hop hadi eski haline dön gibi degil prolar sadece senin seçtigin uzantidaki dosyalari kurtarir buda biraz uzunca sürüyor ve her zaman basarili olmuyor recovery my files diye bi pro vardi google amcaya bi sor recovery files yaz sana akil versin bakalim.

yunusozturk.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Yakınlarda benim de başıma geldi bu olay. sürücüdeki tüm dosyaları shft + del ile silmiştim.

Handy Recovery 4.0 dosyaların tümünü bulmuştu. Bulduğu dosyaları garip garip klasör isimlerinde tutuyo ama tıklayınca klasörlere içeriği görebiliyosun. Benim işime yaramıştı

Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 15