Çok Acil Hdd"Den Bilgi Kurtarma!!!
-
Arkadaşın hdd bendeydi mal abim format atmış S: Hem C hemde D :S:S Adamın küçüklükten itibaren tüm bilgileri gitti :S Nasıl geri alabilrim lütfen yardım edinnnn.
-
Üzerine tekrar veri yazmadıysan yani işletim sistemi falan kurmadıysan kurtarma olayı vardı galiba.Cünkü polisler yapıyor bunu.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Üzerine tekrar veri yazmadıysan yani işletim sistemi falan kurmadıysan kurtarma olayı vardı galiba.Cünkü polisler yapıyor bunu.
-----------------------------Kanka kurmuş işte silip üstüne kurmuş .Bizim okulda 10 formata kadar kurtarılıyor dyorlardı ama :s
-
pci filerecovery isimli programı tavsiye ederim.
-
recover my files programı işini görür. http://www.4shared.com/file/4711474/85b9f5b/recover_my_files_full.html?s=1
edit : pardon rar şifresini vermeyi unutmuşum password :www.achraf0metal.skyblog.com
-
recovery yaparak kurtarırsın ama hepsini değil netten bi kaç araştırma yap iyice öğren indir kur.. :)
-
Arkadasim programin adi Easy Recover Boot ozellikli bi versiyonunu bulursan isin daha kolay. Ayrica Tiramisu diye bi program da var idi saglikli veri kurtariyor ama Hdd nin fat32 yada ntfs oldugunu bilmen gerekiyo cunku programin farkli versiyonlari var.
kolay gelsin
-
Geçmiş olsun hiç bişey yapamazsın . Gerçekten böyle bişey varmı bilmiyorum ama biz yapamayız . Kurtarıyolarsa gerçekten ucuza kurtarmazlar kardeş : )
-
deca nın verdiği prog. 2 defa işimi halletmiştir.
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=161 -
dostum bence sen arkasina durumu izah etme yada bahane bulma yollarina bak.
çünkü veri kurtarma islemi öyle hop hadi eski haline dön gibi degil prolar sadece senin seçtigin uzantidaki dosyalari kurtarir buda biraz uzunca sürüyor ve her zaman basarili olmuyor recovery my files diye bi pro vardi google amcaya bi sor recovery files yaz sana akil versin bakalim.
-
Yakınlarda benim de başıma geldi bu olay. sürücüdeki tüm dosyaları shft + del ile silmiştim.
Handy Recovery 4.0 dosyaların tümünü bulmuştu. Bulduğu dosyaları garip garip klasör isimlerinde tutuyo ama tıklayınca klasörlere içeriği görebiliyosun. Benim işime yaramıştı