Çok Acil Kana İhtiyaç Vardır - B RH (+) // İstanbul Ümraniye Medicana
-
Çok acil B RH (+) Kana İhtiyaç vardır.Allah rızası için yardımlarınızı bekliyoruz Hastahane Ümraniye Medicana tel : 0532 381 66 75
Yardımlarınızı bekliyoruz.. -
konuyu aktif tutmaktan başka bir yapacağım yok :(
-
aynen bende aktif tutmak için yazıyorum allah yardımcın olsun kardeş emin ol tahribat'dan birileri çıkacakdır ben şimdi başka sitelerde'de duyuruyorum adresi falan verdim ACİL ŞİFALAR...
-
Allah yardım etsin inş bir an önce bulursunuz :'(
-
skim aq kanım A+ Ortam orospusu bi kan herkeste var ... ama ümraniye tarafında bi kaç tanıdık var onlara sorayım...
-
lan adanada olsa wallaha werirdim ,B rh+ bnmkı :S umarım hemen bulursun acil şifalar diliyorum
-
sayın adminler başlığa B RH (+) yzılsa daha çok dikkat çeker...ne kadar dikkat çekerse okadar tıklanır ne kadar tıklanırsa bulunma şansı artar lütfen...
-
ab + abi benm
verebiliom mu gerçi bu saatte ümraniye ye gelemem ama
aktif tutmıs olayım
-
üste çıkartayım dedim...inş. bulursunuz acil şifalar diliyorum
-
beyler bı murıd konu acmamıstı ve orda kan vermek ısteyenler acıl durumlarda adreslerını numaralarını falan bırakmıslardı sanırım
o konuyu bı arayın bakalım ben aradım bulamadım ama acıl durummlar ıcın kan vercek arkds cıktı baya o baslık altında alın hazırda sıze kan.Emınım kan grubu tutan vardır ama konuyu bulmak sorun :s
umarım halledılir
-
Gecmis olsun kardes, rebel o konuya bakayim ben bi.
Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 26