Çok Acil Profesyonel Veri Kurtarma Tavsiyesi.
-
3 ay önce kız arkadaşım lisans mezunları için kpss sınavına osym nin sitesinden kayıt yaptırıyor. dekont falan hepsi elinde fka t sınav giriş belgesi gelmeyince osymin sitesinden kendi hesabına baktığında sanki hiç kayıt yapılmamış gibi gözüküyor. dün osym nin ankaradaki merkezine gittim bana dedikleri osymnin sitesinde gözükmüyorsa demekki kayıt yapmamış ya da yaptıığını zannediyor dediler kayıt belgesi olmadan giriş belgesi veremeyiz diyolar kız arkadaşım emin kayıt yaptığından ve pc ye kaydetmiş yazıcısı bozuk olduğu için çıktısını alamamıştı. pc den de bi şekilde silinmiş dosya getdataback le taratma yaptık dosya görünüyor yani kayıt yapmış ve sanırım osym den kaynaklı bi veri kaybı olmuş fakat hasarlı olduğu için bişey anlaşılmıyor bu dosya profsyonel veri kurtarma işlemleriyle kurtarılabilir mi siz bu işi yapan şirket firma vs biliyor musunuz çok acil lazım yoksa sınava giremeyecek.
-
http://download.piriform.com/rcsetup137.exe
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
http://download.piriform.com/rcsetup137.exe
-----------------------------dostum nedir bu ?
-
ücretsiz kullanışlı bir dosya kurtarma aracı
-
Bulacağanız dosyanın resmi bir geçerliliği var mı?
-
dostum veri kurtarma programı deil profesyonelce bu işi yapn bi yer lazım bize bende kullanıyorum bu tarz programlar iyi kötü kurtarıyor fakat elimizdeki dosya hasarlı bi dosya derinlemesine analiz lazım 3. parti yazılımla taratıp çıkarılcak tarzda bi program deil ayrıca bu bize osymden kaynaklı bi hatanın olduğunu veri kaybı yaşadıklarını ve mağdur durumda bıraktıklarına dair bi kanıt olacak
edit: evet dosya resmi geçerliliği olan bi dosya
-
eGeR iyi bi program öneririseniz bende düşünüyrom bi kac ay önce formatla gitmiş dosyalarımıda bulmam lazım lisanslı ürünlerde olur en iyisini umuyorum takipteyim. Umarım arkadasın derdine derman olunur. Up.
-
Underzero abiye özel mesaj atmanı tavsiye edebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam profesyonel bir veri kurtarma firmasıyla münasebeti olmuştu.
-
recuva'yı beğenmiyorsun ama profesyonel kurtarmalar 1000 liradan başlar.
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
recuva'yı beğenmiyorsun ama profesyonel kurtarmalar 1000 liradan başlar.
-----------------------------dostum elbette araştırıyoruz 10 100 1000 ve dahada fazlası osym nin cebinden çıkacak
-
diskanaliz.com'u duymuştum bi ara ona da bak istersen hocam..