Çok Basit Mimari Ev Plani Cizebilecegim Mobil Prog Yada Site Gibi Bir Sey Var Mi ?
-
sims
-
basit değil ama endüstri standardı Revit. Önceden 3d home architect kullanıyodum fakat çok eski kaldı.
-
emlakçi olmak için bir ara emlak odasinda bir haftalik kurs aliniyordu o hala devam mi yoksa en az 2 yillik emlak mi bitirmek gerekiyor ?
-
arkadaslar cok sagolun aksam insallah deneyecegim sırayla.
emlakci olma istegim aslinda sizin bildiginiz gibi al sat komisyonu kap seklinde bir arzuyla gelmedim
zaten malum emlakcilar pek tekin tipler degiller :)
kimsenin sevmedigi bir grubun niye parcasi olayim. ben durustce biraz calisip tapu sozlesme evrak noter imar hukuku gibi konulari ogrenmek icin geldim.
birde halkin nabzini tutmak. emlak isinde dönen firildaklari ogrenmek . halkin dönek oldugunu biliyordum bugun tekrar tecrubede ettim. :)
adam arayip gel diyor fotograflari cektiriyor. son dakika vazgectim diyor. ilana koy ben satayim diyen bile oldu.
hep emlakcilari lanetliyoruz ama halkta cok namuslu degil arkadaslar. 1milyon verilmeyecek eve 2 milyon diyor. indirim yaptir deyince emlakciyi öcü gibi görüyor.
yani 3 günde pes edecek gibiyimde kovulana kadar durucam. bu pis çarkın döndürememde iste elimden geleni yapicam
-
KasiRGamsi bunu yazdı
emlakçi olmak için bir ara emlak odasinda bir haftalik kurs aliniyordu o hala devam mi yoksa en az 2 yillik emlak mi bitirmek gerekiyor ?
yine sinav var sinava girip belge alabilirsin. o tarafini bilmiyorum. nereye basvurulur falan. ancak
emlak yönetimi okursan direk dukkan acabilirsin.
ama okudumda ne oldu fos. teknik bilgi verip sepetliyor üniversite. web tapuda basvuru yapmayi ogretmeyen okul mu olur.
aman neyimiz dogru ki
-
Hem basit 2D modu var, hem 3D, hem AI ile eşya yerleştirme:
https://www.coohom.com
-
KasiRGamsi bunu yazdı
Emlak danışmanı belgesi + seviye 5 emlakçı belgesi + 6 ay staj emlakçıda lisans mezunları için. Son adımdayîm hiç bi emlakçı almadı daha yaşadığım ilçede yer açamıyorum bu yüzden çözüm arıyorum bende..
-
Sıkışırsan eğer solidworks ile çizip sana gönderirim ücretsiz. Lazımsa 3D yazıcım var, modelini de basarım fiziksel gösterirsin. Forum bu günler için var, hep destek tam destek.
-
-
soylenemlerin bazilari telefonda yaramadi
bazilari ucretliydi.
ararken ararken bir tane buldum orta seker bende paylasayim dedim
magicplan