Çok Deli Bir Flah Oyun - Ziyaretçi Katliamı
-
Oyunumuzda sülük benzeri bir yaratıkla ormanda kaybolan insanları yememiz gerekiyor, yön tuşları ya da WASD tuşları ile hareket edebiliriz, "CTRL" ya da "SPACE" tuşu ile saldırı yapabiliyoruz, ilk olarak boyutumuza uygun hayvanları yiyerek hayvanların özelliklerini alıyoruz ve boyutumuzu büyütebiliyoruz, böylelikle uçma, yüzme ve ağaçların arasından girme gibi çeşitli özelliklere sahip olabiliriz, hayvanları kolayca avlayabilmek için arkalarına sessizce geçin ve birden saldırı yapın. Bazı Hayvanların Özellikleri: Sincap:Ağaçların arasından geçebilir. Kanatlı Hayvanlar:Uçabilir. Domuz:Boyutu büyütür. Fare:Boyutu küçültür. Kaplan:Boyutu çok büyütür. Su Hayvanları:Suda yüzebilir. vb. Uygun özellikteki hayvanları yedikten sonra kaybolan insanların yanına gidebilir ve onları yiyerek sonraki bölüme geçebiliriz, geçemediğiniz bölümler olursa üstteki soru işaretine tıklayarak bölümü nasıl geçeceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz... +13

-
Linki verdiğin site seninmi hacı ? Daha öncede bi link vermiştin flash oyun vardı ondada , oda süperdi..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Linki verdiğin site seninmi hacı ? Daha öncede bi link vermiştin flash oyun vardı ondada , oda süperdi..
-----------------------------yok hocam değil bu yüzden reklam olmasın diye bit.ly linki verdim ama bu sitenin oyunlar kategorisine rss abonesiyim çünkü tüm oyunlar özellikle seçilmiş bağımlılık yapan oyunlar, yeni seçilmiş oyunlar eklendiğinde haberdar oluyorum, çok sararsa eğer burada paylaşıyorum...
-
hocam 2. bölümde aslanıda yedim ama çubuktan geçemiyorum tam deyince çubuk çatırdamaya başlıyor edit:buldum iyice küçülmek gerekiyormuş tekrar başlangıçtaki yerlerden fareyi yiyip küçülüp geçtim
-
hocam oyun oynarken ? işaretine bas yeni bir site açılıyor videoyla anlatıyor sırayla
-
deneyip görelim
-
BlackApple bunu yazdı:
hocam oyun oynarken ? işaretine bas yeni bir site açılıyor videoyla anlatıyor sırayla
-----------------------------bence biraz uğraşın eğer gerçekten geçemiyorsanız ? basın, yoksa zevki çıkmaz
pcdoktor636 bunu yazdı:
hocam 2. bölümde aslanıda yedim ama çubuktan geçemiyorum tam deyince çubuk çatırdamaya başlıyor
-----------------------------hocam çubuktan geçmek için küçülmen lazım, fare falan yiyebilirsin.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------bence biraz uğraşın eğer gerçekten geçemiyorsanız ? basın, yoksa zevki çıkmaz
pcdoktor636 bunu yazdı:
hocam 2. bölümde aslanıda yedim ama çubuktan geçemiyorum tam deyince çubuk çatırdamaya başlıyor
-----------------------------hocam çubuktan geçmek için küçülmen lazım, fare falan yiyebilirsin.
sonradan editledim hocam geçtim zaten. genede sağolasın hocam -
süper oyun he :) sağolasın hoca..
-
deli oyun.
edit: bitti
-

BİTTİ :)