folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çok Düşük Ücrete Çalışacak İş Arıyorum

Çok Düşük Ücrete Çalışacak İş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hmm. Yanı bosuna dusuk ucretle calısıp mılletten bekleme tekrarını kendın yapıp daha fazla zaman ayırmak daha mantıklı olur dıyosunuz

Anladım. Ben en ıyısı bı css bırde php eğitim seti ayarlıyım baslangıctan profesyonele kadar. Kendıme tasarlıyomus gıbı bır sıte tasarlarım. Zaten hostum var.

Cok tesekkur ederım tavsıyeler ıcın. Artık cıddıye almanın vaktı geldı sanırım. Tek basıma calısırsam ısyerındekı kadar cıddı olmaz dıye bu yola basvurmustum :)

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    Aynen kardeşim birde yapılmış hazır projeleri incelemek faydalıdır.
    Ama çok prof. bişeye bakıpta sakın yılgınlığa düşme kopyala yapıştır değiştir düzenle.... TBT de bi müridin yazdığı Balletin diye bi forum projesinin kodları vardı onu inceleyebilirsin mesela.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

R3D bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bak güzel kardeşim ben geçen yazın başında daha php ile merhaba dünya bile yazdırmamıştım VB biliyordum ama php ile alaksı bile yok.
    Oturdum ben php öğrenicem, web tasarımı öğrenicem dedim işten artan zamanlarda hergün 2-5 saat arası zaman
    ayırabiliyordum anca. Uykudan yedik php css kastık ama 2 ay sonunda bir firma rehberi diktim ortaya
    profesyonel olmasada kötü değil (bknz:www.firmalatya.com)
    Yani demem o ki bu işler uğraşarat ve özelliklede PROJE üzerinde çalışılarak öğreniliyor.
    Yani kendine küçükte olsa bi hedef proje seç onu mutlaka yap çirkin olsada senin olduğu için seveceksin emin ol ;)
    Kendini beleş çalıştırtım ezdirtme yazık zamanına....

Şimdi sen bu siteyi sıfırdan kendin mi yazdın ? Üstelik hiç birşey bilmorken uğraşıp 2-3 aylkık çalışma sonucunda....

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

R3D bunu yazdı:
    Bak güzel kardeşim ben geçen yazın başında daha php ile merhaba dünya bile yazdırmamıştım VB biliyordum ama php ile alaksı bile yok.
    Oturdum ben php öğrenicem, web tasarımı öğrenicem dedim işten artan zamanlarda hergün 2-5 saat arası zaman
    ayırabiliyordum anca. Uykudan yedik php css kastık ama 2 ay sonunda bir firma rehberi diktim ortaya
    Yani demem o ki bu işler uğraşarat ve özelliklede PROJE üzerinde çalışılarak öğreniliyor.
    Yani kendine küçükte olsa bi hedef proje seç onu mutlaka yap çirkin olsada senin olduğu için seveceksin emin ol ;)

Şimdi sen bu siteyi sıfırdan kendin mi yazdın ? Üstelik hiç birşey bilmorken uğraşıp 2-3 aylkık çalışma sonucunda....

Aynen öyle kardeşim 2-3 ayda bitti ama sürekli değişiklikler yapıyorum üzerinde.....

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

R3D bunu yazdı:
    swordfish bunu yazdı:

R3D bunu yazdı:

Aynen öyle kardeşim 2-3 ayda bitti ama sürekli değişiklikler yapıyorum üzerinde.....

Hiç birşeyi bu kadar takdir etmemiştim imrenmemiştim.Gerçekten tebrik ederim.Bende E-ticaret sitesi yazmak istiyorum bugunden itibaren eğitimlere başlayacağım..ve istediğim siteyi kendim yazacağım.

Eğer hangi eğitim setlerinden başladığını söylersen yol gösterirsen çok makbule geçer

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Aynen Baslangıctan-Profesyonele kadar güncel php eğitim seti önerisi verebilirseniz guzel olurr

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    @swordfish
    Eyvallah kardeşim teşekkür ettim....
    Ama yukardada yazdım yine belirteyim ben 4-5 yıldır VB 6.0 programcısıyım VB nin PHP ileuzaktan yakından bi alakası yok ama algoritma kurmak açısından tecrübeli olmak avantaj.

@emreslmn
    CSS için http://www.fatihhayrioglu.com/css-dersleri/ buradan yardım aldım sürekli
    PHP içinse http://php.net/manual/tr/index.php burası eğitim setlerinden çok daha yarrlı bence
    ben bu ikisinden ve tıkandığım yerdede en büyük yardımcı olan Google baba dan başka bişey kullanmadım :)

Edit: Eğer yardım gerektiren bi yer olursa (çok sık giremesemde) yazın pm olarak elimden geleni yaparım.

Toplam Hit: 2504 Toplam Mesaj: 18