Çok Düşük Ücrete Çalışacak İş Arıyorum
-
Hmm. Yanı bosuna dusuk ucretle calısıp mılletten bekleme tekrarını kendın yapıp daha fazla zaman ayırmak daha mantıklı olur dıyosunuz
Anladım. Ben en ıyısı bı css bırde php eğitim seti ayarlıyım baslangıctan profesyonele kadar. Kendıme tasarlıyomus gıbı bır sıte tasarlarım. Zaten hostum var.
Cok tesekkur ederım tavsıyeler ıcın. Artık cıddıye almanın vaktı geldı sanırım. Tek basıma calısırsam ısyerındekı kadar cıddı olmaz dıye bu yola basvurmustum :)
-
Aynen kardeşim birde yapılmış hazır projeleri incelemek faydalıdır.
Ama çok prof. bişeye bakıpta sakın yılgınlığa düşme kopyala yapıştır değiştir düzenle.... TBT de bi müridin yazdığı Balletin diye bi forum projesinin kodları vardı onu inceleyebilirsin mesela. -
R3D bunu yazdı:
-----------------------------
Bak güzel kardeşim ben geçen yazın başında daha php ile merhaba dünya bile yazdırmamıştım VB biliyordum ama php ile alaksı bile yok.
Oturdum ben php öğrenicem, web tasarımı öğrenicem dedim işten artan zamanlarda hergün 2-5 saat arası zaman
ayırabiliyordum anca. Uykudan yedik php css kastık ama 2 ay sonunda bir firma rehberi diktim ortaya
profesyonel olmasada kötü değil (bknz:www.firmalatya.com)
Yani demem o ki bu işler uğraşarat ve özelliklede PROJE üzerinde çalışılarak öğreniliyor.
Yani kendine küçükte olsa bi hedef proje seç onu mutlaka yap çirkin olsada senin olduğu için seveceksin emin ol ;)
Kendini beleş çalıştırtım ezdirtme yazık zamanına....
-----------------------------Şimdi sen bu siteyi sıfırdan kendin mi yazdın ? Üstelik hiç birşey bilmorken uğraşıp 2-3 aylkık çalışma sonucunda....
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------R3D bunu yazdı:
Bak güzel kardeşim ben geçen yazın başında daha php ile merhaba dünya bile yazdırmamıştım VB biliyordum ama php ile alaksı bile yok.
Oturdum ben php öğrenicem, web tasarımı öğrenicem dedim işten artan zamanlarda hergün 2-5 saat arası zaman
ayırabiliyordum anca. Uykudan yedik php css kastık ama 2 ay sonunda bir firma rehberi diktim ortaya
Yani demem o ki bu işler uğraşarat ve özelliklede PROJE üzerinde çalışılarak öğreniliyor.
Yani kendine küçükte olsa bi hedef proje seç onu mutlaka yap çirkin olsada senin olduğu için seveceksin emin ol ;)
-----------------------------Şimdi sen bu siteyi sıfırdan kendin mi yazdın ? Üstelik hiç birşey bilmorken uğraşıp 2-3 aylkık çalışma sonucunda....
Aynen öyle kardeşim 2-3 ayda bitti ama sürekli değişiklikler yapıyorum üzerinde..... -
R3D bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
R3D bunu yazdı:
Aynen öyle kardeşim 2-3 ayda bitti ama sürekli değişiklikler yapıyorum üzerinde.....
-----------------------------Hiç birşeyi bu kadar takdir etmemiştim imrenmemiştim.Gerçekten tebrik ederim.Bende E-ticaret sitesi yazmak istiyorum bugunden itibaren eğitimlere başlayacağım..ve istediğim siteyi kendim yazacağım.
Eğer hangi eğitim setlerinden başladığını söylersen yol gösterirsen çok makbule geçer
-
Aynen Baslangıctan-Profesyonele kadar güncel php eğitim seti önerisi verebilirseniz guzel olurr
-
@swordfish
Eyvallah kardeşim teşekkür ettim....
Ama yukardada yazdım yine belirteyim ben 4-5 yıldır VB 6.0 programcısıyım VB nin PHP ileuzaktan yakından bi alakası yok ama algoritma kurmak açısından tecrübeli olmak avantaj.
@emreslmn
CSS için http://www.fatihhayrioglu.com/css-dersleri/ buradan yardım aldım sürekli
PHP içinse http://php.net/manual/tr/index.php burası eğitim setlerinden çok daha yarrlı bence
ben bu ikisinden ve tıkandığım yerdede en büyük yardımcı olan Google baba dan başka bişey kullanmadım :)
Edit: Eğer yardım gerektiren bi yer olursa (çok sık giremesemde) yazın pm olarak elimden geleni yaparım.