Çok Eskiden Holynin Bir Projesi Vardı Ne Oldu Ona ?
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------ben mysql diye biliodum ozmn yanlış biliomusun mssqle geçmişler ama bildigim kaparıyla aspde mysqle bağlanabiliyodun şimdi kodlar tam aklımda deil ama galba böle bişilerdi asp de her neyse peki mssqlmi daha sağlam acaba mysqlmu
-----------------------------
hoca bunun yeri burası mı ?
windows mu daha iyi linux mu , asp mi php mi gibi tartışma.
-
arkinfes bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------arkinfes bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Zamanında host üzerinde iken, tahribat normal bir web sitesi iken, düşülen bir prozeydi, 2-3 tane subdomain vardı...
Artık öle bi proje olamaz, kendi serverımızdayızve bu serverın güvenliğini harici subdomainlerde calışsın die tasarlamadık...
ozamanları iyi hatırlıyorum :) hey gidi hey :)
-----------------------------sistem yawaşmıydı ozmlar bide o zmnlar mdb kullanılıyodu hatalar coktu deme sonra mysqle geçildi site rahatladı
-----------------------------mysql değil hacı mssql'e geçildi :)
-----------------------------ben mysql diye biliodum ozmn yanlış biliomusun mssqle geçmişler ama bildigim kaparıyla aspde mysqle bağlanabiliyodun şimdi kodlar tam aklımda deil ama galba <%
mysql_server = "localhost"
mysql_user = "root"
mysql_pass = "root"
mysql_db = "test"
Connection_DSN= "DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver}; SERVER="&mysql_server&"; UID="&mysql_user&"; pwd="&mysql_pass&";db="&mysql_db&";"
Set Baglanti= Server.CreateObject("ADODB.Connection")
%> böle bişilerdi asp de her neyse peki mssqlmi daha sağlam acaba mysqlmu-----------------------------
hacı sen ne diosun ya :D
-
doğru diyo adam ama serverda mysql connector odbc kurulu olması lazım.
-
elmasekeri bunu yazdı:
doğru diyo adam ama serverda mysql connector odbc kurulu olması lazım.
-----------------------------ya hocam adam neyi doğru söylüyor?
ben mysql ile asp olmaz gibi bir şey mi dedim de,adam doğru söyledi :|
-
tahribat a iyice çoluk çocuk dolmaya başladı. Ne mysql i hadi onu geçtim konu ile ne alaka...