Çok Hoşbir Müzik (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ABI UPLOAD EDERSENIZ BIRINIZ HAYIR DUAMI ALIRSINIZ YA

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek

bendede bunun bi versiyonu var remix heralde tam bilmiyorum ama manyak kesin dinleyin.. idsko halini yapmışlar

http://rapidshare.com/files/66755490/Holly_Dolly_-_Dolly_Song.mp3.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    TRT fm dinlerseniz reklamlarda çıkıyor bu müzik :)) hiç durmadan söylüyor . elleri robot kolu sanki ,:) polonyaca olabilür

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Holy doly klibini upload edıyorum yaklasık 15 dakıka sonra sızlerle paylasıcam :) cok guzel ve tatlı bır klıp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

deniyor ya çok sesliliğe güzel bi örnek zanımca

bide edit. mesut yar sabah programında bunu kullanıyor imiş program hala devam ediyomu bilmiyorum .f

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=melodi&folderid=50119

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Focal bunu yazdı:
    -----------------------------

http://img245.imageshack.us/my.php?image=sedatloitumawr1.swf

ßuda ßizim sedat abi ßuyrun :D

-----------------------------

Bunu görünce kahkaha attığıma emin olabilirsiniz. Gecenin bu saatinde milleti uyandırdık :D  Hoca süper olmuş ya.. 

Sen hiç kaval çaldın mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kısık Sesle Dinleninilince kulağa hoş geliyor :D Güzelmiş:) Paylaşımlar için Tşk'ler:)

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 7842 Toplam Mesaj: 34