Çok İlginç !!
-
jamaican +
Bencede çok güzel bi parçadır.Çok eskimesine rağmen hala modası geçmeyen en güzel şarkısıda (tabiki bence)sweet dreams... -
jamaican +
Bencede çok güzel bi parçadır.Çok eskimesine rağmen hala modası geçmeyen en güzel şarkısıda (tabiki bence)sweet dreams...
---------------------------------------
Vay bee beğenen biri çıktı sonunda : ) -
Bu arada otla çöple falan dinlemedim hiç o şarkıyı ama dediğin doğrudur kafandaki düşünceleri boşaltıp sadece şarkıya odaklanılırsa kafa gidiyo.Çakırkeyif hesabı;).Ama tek başınıza olmanız lazım.Yoksa sizi şarkıya odaklanmış dinlerken gören biri mal olduğunuzu düşünebilir.Ben arkadaşı o şarkıyı dinlerken yakalamıştımda...:))
-
Bu arada otla çöple falan dinlemedim hiç o şarkıyı ama dediğin doğrudur kafandaki düşünceleri boşaltıp sadece şarkıya odaklanılırsa kafa gidiyo.Çakırkeyif hesabı;).Ama tek başınıza olmanız lazım.Yoksa sizi şarkıya odaklanmış dinlerken gören biri mal olduğunuzu düşünebilir.Ben arkadaşı o şarkıyı dinlerken yakalamıştımda...:))
---------------------------
:) , harbidende odaklandığın zaman uçuruyo , tabi bu müzik kulağına bağlı , bi popçunun bundan zewk alacağını sanmam -
gözlerimde bi yanma oldu önce
sonra 16. omuruma bi ağrı girdi
gelişmelerden haberdar etcem sizi
söz sende jamaican =) -
gözlerimde bi yanma oldu önce
sonra 16. omuruma bi ağrı girdi
gelişmelerden haberdar etcem sizi
söz sende jamaican =)
------------------------------
Tam beklediğimiz gibi hemen kapat hemmeeeeeeennnnnnn !!! -
üffff kulaklarım terledi zaten
abi sırlar kapısındaki gibi beyaz toz bulutu olan yerlere götürdü beni bu şarkı