Çok İlginç Bir Toplumuz
-
DadasAdam bunu yazdımesutb bunu yazdı
Abi sacmaliyoruz ya arkadasca dostca sevgili olarak sarilmakta ne varya sokak ortasinda ciftlesmiyolar sariliyolar. Kotu sekilde olsa tamam olmasin ama masum bir sarilma sevgilindir 1 hafta bulusmazsin hafta sonu bulusup sarilip yanagindan opersin. Yanlis diyenlerin egitim seviyesi kultur seviyesi hayata bakis acisi ortada dayi var doverler diyo dayi mumkunse sen kimseye sarilma ya aptalca dusunceler bence. Hayatta sevdiginin varlogini hissedebilecegin yontemlerden biri doya diya sarilmaktir
hocam dayı orada "erzurumda döverler" diyor benim çok ağrıma gitti. ben doğma büyüme erzurumluyum burası öyle öcü bir yer değil dayının anlattığıyla alakası bile yok.
sanki "orada döverler" diyerek kendi şehrini dıaşrıda çok iyi tanıtıyormuş gibi, bir de gerile gerile söylüyor bunu.
ama ülkeye genel olarak bakarsak erzurumu da istanbulu da aynı. geri kafalı adam her yerde vardır. bir geri kafalının kendi düşünce yapısını bir şehre bedel etmesine acayip sinir oluyorum.
hacı yat kalk sen dua et bak 2 delikanlı kalmış o tarafta sahip çık
eskiden düzcedede böyleydi saçı uzun diye ünilileri yerde sürürlerdi
eskide kaldı düzce şimdi memleket olmuş top topitoş
sen bide adak kurban neyim kes
-
DadasAdam bunu yazdımesutb bunu yazdı
Abi sacmaliyoruz ya arkadasca dostca sevgili olarak sarilmakta ne varya sokak ortasinda ciftlesmiyolar sariliyolar. Kotu sekilde olsa tamam olmasin ama masum bir sarilma sevgilindir 1 hafta bulusmazsin hafta sonu bulusup sarilip yanagindan opersin. Yanlis diyenlerin egitim seviyesi kultur seviyesi hayata bakis acisi ortada dayi var doverler diyo dayi mumkunse sen kimseye sarilma ya aptalca dusunceler bence. Hayatta sevdiginin varlogini hissedebilecegin yontemlerden biri doya diya sarilmaktir
hocam dayı orada "erzurumda döverler" diyor benim çok ağrıma gitti. ben doğma büyüme erzurumluyum burası öyle öcü bir yer değil dayının anlattığıyla alakası bile yok.
sanki "orada döverler" diyerek kendi şehrini dıaşrıda çok iyi tanıtıyormuş gibi, bir de gerile gerile söylüyor bunu.
ama ülkeye genel olarak bakarsak erzurumu da istanbulu da aynı. geri kafalı adam her yerde vardır. bir geri kafalının kendi düşünce yapısını bir şehre bedel etmesine acayip sinir oluyorum.
hocam videodakilerin zaten yaşları ortada millet böyle düşündüğü sürece ülkenin başındakilerin dikdatörlükte sınır tanımaz tabi. dünyanın en güzel duygularından birini adamlar fuhuş gibi değerlendircekler. kadın diyoki 4 var niye var o zaman sanki sokak ortasında sevişiyolar . allahım yaa
-
endenius bunu yazdıDadasAdam bunu yazdımesutb bunu yazdı
hacı yat kalk sen dua et bak 2 delikanlı kalmış o tarafta sahip çık
eskiden düzcedede böyleydi saçı uzun diye ünilileri yerde sürürlerdi
eskide kaldı düzce şimdi memleket olmuş top topitoş
sen bide adak kurban neyim kes
hoca sarılanı dövüyorsa sövüyorsa sokayım öyle delikanlıya.
delikanlılık milletin özeline karışmak değildir. ha sokağın ortasında sevişirlerse ona delikanlı olan olmayan herkes tepkisini koyuyor burada zaten.
ama ramazanda oruç tutmayana, el ele tutuşarak gezene falan karışan adamın delikanlılığına sokayım. onlarınki delikanlılık değil ego tatmini.
bir tane güçsüz erkek bulup dövüyorlar delikanlıyım diye geziniyorlar etrafta. ne diyim yazık...
@mesutb hocam bir insanda iki şey çok zor değişir, çoğu zaman da hiç değişmez. 1 önyargı , 2 zihniyet.